Grafisch element EP&C header
Grafisch element EP&C header ingeklapt
Grafisch element EP&C header ingeklapt

Your Business First

OCTROOIEN | MODELLEN

3 zomer­­octrooien voor de zinderende hitte

zomeroctrooien-Hubspot

Wat laat de zomer zich in al haar uitbundigheid zien dit jaar. De laatste klussen worden geklaard terwijl voor velen de vakantie pal voor de deur staat. Nog even hard werken dus, maar straks breekt de tijd aan waarin alles een paar versnellingen lager mag. En met die rust komt vaak ook de inspiratie.


Of je nou op een prachtige plek in het buitenland zit of gewoon lekker thuis. Met de juiste mensen op de juiste plek laadt de batterij op en komt de creatieve geest naar boven. De zomer is een periode van bezinning. Van nieuwe, mooie ideeën. Dat is ook te zien aan de vele originele producten die elke zomer op de markt worden gebracht.

Om alvast een beetje in de stemming te komen zocht ik de drie meest opvallende gepatenteerde zomeroctrooien. Om die zon door het raam nog net iets warmer te maken, maar ook om de inspiratie alvast een beetje los te weken.

Een hele fijne zomer gewenst!

1. Combined portable fan and spray bottle

Als het echt warm is verlang je naar wind en water. Deze uitvinding combineert het beste van twee werelden. Eureka!

Combined portable fan and spray bottle

2. Pet sunglasses system

Waarom dragen honden eigenlijk geen zonnebril? Met deze verstelbare frames aan de binnenboordrand is een hondenzonnebril voor elke viervoeter binnen handbereik. Wordt dit de zomerhit van 2018?

Pet sunglasses system

3. Dual-chair beach wagon

Nooit meer slepen met je strandspullen. Deze twee strandstoelen kun je transformeren tot een handige strandwagen waar parasols en goed gevulde koelboxen in worden vervoerd.

Dual-chair beach wagon

Onderwerpen: OCTROOI, ALGEMEEN, INNOVATIE