Grafisch element EP&C header
Grafisch element EP&C header ingeklapt
Grafisch element EP&C header ingeklapt

Your Business First

OCTROOIEN | MODELLEN

De meest gelezen blogs van 2019

Best blogs 2019

Nog even en we zitten, hopelijk, allemaal weer rond een gezellige kersttafel. Ook ik ontkom er in deze donkere dagen niet aan om terug te kijken op het afgelopen jaar. En wat een jaar was het: het tachtigjarig jubileum van EP&C!

We introduceerden een nieuwe huisstijl, waar ik elke keer nog van geniet als ik hem voorbij zie komen. Onze website, mails, brieven; alles is zo fris en kleurrijk als de hele organisatie.

In september organiseerden we Masters of Innovation. Een leerzaam én gezellig verjaardagsevenement voor onze klanten. Ze maakten er kennis met onze nieuwe partner Lightyear, makers van de auto van de toekomst, die EP&C volt trots sponsort. Ook kozen ze de Masters of the Future, de beste innovatie in een pitchwedstrijd. Vleesvervangerproducent RivalFoods ging er aan de haal met de hoofdprijs van €10.000.  

Zo stond ons jubileum maar voor een deel in het teken van terugblikken. Veel belangrijker was het om vooruit te kijken naar de toekomst. Een toekomst vol gezonde en duurzame innovaties. Vleesvervangers, elektrisch rijden; ik ben benieuwd wat onze klanten komend jaar voor ons in petto hebben.

Voordat we dat zullen weten, blik ik toch nog één keer terug. En wel op de meest gelezen blogs van het afgelopen jaar. Dit was jullie top 3:

3. Vrijstelling voor apothekers van Mark Jolink
2. Dat is pech, belastingvoordeel weg! geschreven door Rudi Riemens
1. De week uit het leven van een formalities officer van Houda El Qaiti-Sajia

Ook komend jaar blijven we u informeren met tips en nieuws op ons blog. Heeft u suggesties, mail ze dan vooral. Verder zijn we uitgerekend op dit moment nog op zoek naar een Formalities Officer. Lees dus zeker nog eens terug hoe onze Houda haar dagen vult en wie weet zien we elkaar wel in het nieuwe jaar als collega’s.

Voor nu eerst fijne dagen en een inspirerend en innovatief 2020. 

White paper meerwaarde octrooi

Onderwerpen: OCTROOI, ALGEMEEN, PATENT, INNOVATIE, INTELLECTUEEL EIGENDOM