Grafisch element EP&C header
Grafisch element EP&C header ingeklapt
Grafisch element EP&C header ingeklapt

Your Business First

OCTROOIEN | MODELLEN

EP&C wenst u roze paasdagen

EP&C wenst u roze paasdagenZe lijken dan wel elk jaar eerder in de schappen te liggen, één ding staat vast als het gaat om paaseitjes: je hebt ze in puur, melk en wit. Het is een zekerheid die, net als EP&C, al 80 jaar meegaat. Maar ook een zekerheid waarvan we dit jaar afscheid moeten nemen. Tot onze grote verrassing lazen we dat er een nieuwe, natuurlijke chocoladekleur is: roze!

De Belgische chocogigant Callebaut werkte jarenlang aan deze uitvinding. Het is een chocolade gemaakt van heel specifieke cacaobonen uit onder andere Ivoorkust, Ecuador en Brazilië. De bonen bevatten hoge gehaltes polyphenolen. Door ze niet, of korter dan gebruikelijk, te fermenteren en anders te behandelen is het gelukt om een nieuwe kleur aan het chocoladespectrum toe te voegen.

Originaliteit en doorzettingsvermogen

Een prachtig innovatief product, dat zelfs officieel gepatenteerd is: nummer EP2237677. Dit soort inventiviteit kunnen we bij EP&C alleen maar toejuichen. Het toont de originaliteit en het doorzettingsvermogen dat we graag ondersteunen met onze diensten en is daarom een mooi middel om u een fijne Pasen te wensen.

Met deze mooie vondst willen wij u geïnspireerd het Paasweekend in sturen. Geniet van fijne dagen, van gezelligheid, van eieren in de tuin of van benen op de bank. We hopen dat, wat u ook gaat doen, het rust, gezelligheid en inspiratie geeft.

Op een mooie toekomst vol roze eieren!

Onderwerpen: OCTROOI, ALGEMEEN, PATENT, INNOVATIE