Grafisch element EP&C header
Grafisch element EP&C header ingeklapt
Grafisch element EP&C header ingeklapt

Your Business First

OCTROOIEN | MODELLEN

Meest gelezen blogs van het eerste half jaar

1908-top3_2-kolomHet lijkt als de dag van gister, dat we bezig waren met de voorbereidingen voor ons jubileumjaar. 2019 betekent het 80-jarig bestaan van EP&C, maar 2019 is inmiddels ook alweer over de helft. De nieuwe huisstijl waarmee we onze verjaardag inluidde, voelt al helemaal vertrouwd.

Verder werkten we natuurlijk ook gewoon door aan een mooie toekomst. Een toekomst vol interessante samenwerkingen, creatieve ideeën én veel nieuwe blogs. Die blijven we natuurlijk schrijven. Maar met de zomer nu echt in volle gang, wilden we ook even terugblikken op de meest gelezen stukken tot nu toe. Dit was jullie top 3.

1. Dat is pech, belastingvoordeel weg

Rudi Riemens schrijft over bedrijven die onverwachts worden geconfronteerd met een uitfasering uit hun Innovatieboxregeling. Lees hier hoe u dit kunt voorkomen.

2. Vrijstelling voor apothekers

In dit blog schept Mark Jolink duidelijkheid over de apothekersvrijstelling op de productie van bepaalde medicijnen. Is die nou wel of niet problematisch voor producenten van geoctrooieerde medicatie?

3. De auto van de toekomst

Vol trots schrijft Nyske Blokhuis over de productpresentatie van haar cliënt Lightyear. Is hun elektrische auto vol nieuwe technologieën het vervoer van de toekomst?

Al met al een mooi rijtje. Het laat mooi zien hoe divers onze klanten en collega’s zijn.

Heeft u een onderwerp gemist, of bent u ergens heel nieuwsgierig naar? Laat het ons vooral weten. Ook in de donkere maanden staat ons blog voor u klaar met nieuws, achtergronden en creatieve octrooien. Verzoeknummers worden uiteraard gedraaid.

Voor nu eerst nog een heel lekkere zomer, misschien wel een welverdiende vakantie en succes in het komende half jaar.

Onderwerpen: OCTROOI, ALGEMEEN