Your Business First

OCTROOIEN | MODELLEN

Win kaarten voor ons jubileumfeest Masters of Innovation

1908-master-gallery_2-kolom-1Het is u waarschijnlijk niet ontgaan dat we dit jaar ons 80-jarig jubileum vieren. De kers op de taart van dit verjaardagsjaar is het evenement Masters of Innovation. Op donderdag 12 september bieden we in Maarssen een podium aan datgene wat ons al 80 jaar harder doet lopen: innovatie. Het inspireert en motiveert ons elke dag weer. Voor u is dit waarschijnlijk niet anders. Daarom verloten we 10 kaarten voor deze bijzondere middag onder lezers van onze nieuwsbrief.

Lezingen, workshops en baanbrekende ideeën

We hebben diverse sprekers uitgenodigd om u een middag lang te prikkelen met creatieve ideeën. Zo hoort u het ondernemersverhaal van Lightyear, de eerste gezinsauto op zonne-energie, hebben we Boost sessies die u helpen om innovatie op de werkvloer te bevorderen, en kiest u de Master of the Future. Drie finalisten van deze innovatiewedstrijd presenteren baanbrekende plannen voor de toekomst.

Wisselende onderdelen die u en ons hopelijk aan het denken zetten. En die daarnaast een mooie reden zijn om samen te komen. Masters of Innovation is een evenement voor al onze klanten. Innovatieve ondernemers uit de meest diverse sectoren. Het belooft een mooie middag te worden, waar u kunt leren, ontmoeten én vieren.

Wilt u kans maken op één van de 10 kaarten voor Masters of Innovation vul dan hier uw gegevens in. We hopen u te zien op 12 september bij InnStyle in Maarssen.

Onderwerpen: Octrooi, Algemeen