EP&C kent uw branche

EP&C is wereldwijd IE-expert in vrijwel alle branches. Onze octrooigemachtigden zijn op de hoogte van actuele ontwikkelingen en regelgeving en kennen de wetten en mores in uw werkgebied. EP&C heeft veel ervaring en kennis op het gebied van intellectueel eigendom in de branches chemie, elektrotechniek, werktuigbouw en life sciences, met speciale aandacht voor de sectoren Life Sciences & Food, Medical Devices, Tuinbouw en Verpakkingen.

Intellectueel Eigendom in de chemie

EP&C vertegenwoordigt wereldwijd organisaties die actief en succesvol zijn in de chemische industrie.We zijn vooral sterk in de polymeerchemie en petrochemie.

Meer informatie »

Branche Chemie

Intellectueel Eigendom in de elektrotechniek

EP&C is sterk vertegenwoordigd in de elektrotechniek, als beschermer van het Intellectueel Eigendom van toonaangevende ontwikkelaars en producenten.

Meer informatie »

Intellectueel Eigendom in de elektrotechniek

Intellectueel Eigendom in Life Sciences & Food

EP&C beheert voor een groot aantal opdrachtgevers in life sciences & food het gehele portfolio, van het proces van ontdekking van de vinding tot aan verlening van IE-rechten.

Meer informatie »

Branche life Sciences

Intellectueel Eigendom in Medical Devices

EP&C adviseert producenten en uitvinders van medische apparatuur en verbruiksgoederen over de juiste beschermingsvormen van idee, ontwerp en model.

Meer informatie »

Branche Medicaldevices

Intellectueel Eigendom in de tuinbouw

EP&C heeft veel expertise op het gebied van de tuinbouw. We investeren in samenwerking met onze opdrachtgevers en in het volgen van actuele ontwikkelingen en regelgeving.

Meer informatie »

Branche Tuinbouw

Intellectueel Eigendom in verpakkingen

Verpakkingen kennen verschillende IE-invalshoeken. Dat maakt deze branche interessant en uitdagend.

Meer informatie »

Branche Verpakkingen

Intellectueel Eigendom in de werktuigbouw

EP&C heeft ruime expertise in werktuigbouw. Onze specia- listen zijn betrokken bij de ontwikkeling van producten en vertegenwoordigen opdrachtgevers in binnen- en buitenland.

Meer informatie »

Branche Werktuigbouw