Intellectueel Eigendom in de chemie

EP&C vertegenwoordigt wereldwijd organisaties die actief en succesvol zijn in de chemische industrie. Wij zijn vooral sterk in de polymeerchemie en petrochemie. Onze octrooigemachtigden begrijpen hoe cruciaal uw Intellectueel Eigendom is en doen er alles aan om dat in nauwe samenwerking met u te beschermen. De chemiesector is een economisch sterke en belangrijke sector en de Nederlandse chemie speelt op wereldniveau mee.

Snel ter zake
Octrooibureau EP&C begrijpt de veelzijdigheid en complexiteit van de chemische sector. Onze specialisten vinden altijd de optimale balans tussen economische belangen en wet- en regelgeving. We kennen uw sector en uw markt door en door en we houden de ontwikkelingen nauwgezet bij. Uit interesse, maar vooral omdat dat voor ons een basisvoorwaarde is om met u in gesprek te gaan. U hoeft ons niet meer uit te leggen wat belangrijk is in uw branche of welke zaken er spelen. We komen graag snel ter zake als het gaat om Intellectueel Eigendom.

Uw zakelijke en commerciële belangen
Onze chemiespecialisten hebben een wetenschappelijke chemie-opleiding genoten en zijn nieuwsgierig en ondernemend. Als octrooigemachtigden werken ze graag op het snijvlak van researchstrategie, business-strategie en IE-strategie. Gedegen, doortastend en resultaatgericht. Het gaat tenslotte om uw zakelijke en commerciële belangen. 

Marcel_Kortekaas_1LR.jpg
Contactpersoon Chemie
Marcel Kortekaas

Marcel koppelt een nieuwsgierige ondernemersgeest aan ruime werkervaring in de chemie, onder andere bij Shell en Kraton Polymers, USA. Hij bekleedt diverse internationale functies op IE-gebied.

“Als octrooigemachtigde werk je op het snijvlak van research-, business- en IP-strategie”

Direct contact: +31 70 414 54 71

Maak kennis met onze overige specialisten in Chemie:

Johan Volmer
Wendy van Zoelen

Bent u op zoek naar een expert met een andere specialisatie? Kijk dan op onze pagina Mensen en maak uw keuze.