Intellectueel Eigendom in de elektrotechniek

EP&C is sterk vertegenwoordigd in de elektrotechniek. We zijn trotse beschermers van het Intellectueel Eigendom van een groot aantal toonaangevende ontwikkelaars en producenten. Onze specialisten houden als IE-experts de vinger aan de pols van de elektrotechnische ontwikkelingen.

Voortdurende innovatie
Tal van sectoren drijven op voortdurende innovaties en uitvindingen in elektrotechniek, elektronica, ICT en software. Dus zijn octrooien (patenten) van levensbelang. Het gaat dan niet alleen om het vastleggen van het intellectueel eigendom, maar ook om de voorbereiding daarvan, en om de afhandeling erna. De elektrospecialisten van octrooibureau EP&C begrijpen het belang en kennen de vaak complexe materie. EP&C schakelt daarnaast snel als dat nodig is.

Wetenschappelijke en praktische achtergrond
De elektrospecialisten van EP&C hebben allen een wetenschappelijke opleiding in elektrotechniek en zijn veelal actief geweest bij toonaangevende producenten op gebieden waar elektrotechniek, elektronica, ICT en software een hoofdrol spelen. Die wetenschappelijke en praktische achtergrond in combinatie met de IE-expertise maakt hen tot strategische meedenkers die de techniek beheersen, maar ook de procedures voor u benutten. EP&C is daarnaast vertegenwoordigd in belangenverenigingen, instituten en associaties.

Hans Mertens
Contactpersoon Elektro
Hans Mertens

Hans werkt ruim 25 jaar als octrooigemachtigde bij EP&C. Daarvoor was hij ontwikkelingsingenieur. Hij heeft functies bij diverse IE-organisaties en beschikt over ruime software- en ICT-expertise.

“Je moet aanvoelen wanneer je heel scherp of juist heel breed moet formuleren”

Direct contact: +31 20 305 28 88

Maak kennis met onze overige specialisten in Elektrotechniek:

Holger Seitz
Robrecht de Weerdt

Bent u op zoek naar een expert met een andere specialisatie? Kijk dan op onze pagina Mensen en maak uw keuze.