Intellectueel Eigendom in de werktuigbouw

EP&C heeft ruime expertise in de vele aspecten van werktuigbouw. Onze specialisten zijn onder andere thuis in weg- en waterbouwkunde, consumentenproducten, de agrarische sector, offshore en bouw, transport en logistiek, voertuigtechniek en meet- en regeltechniek. We zijn intensief betrokken bij de ontwikkeling van producten en vertegenwoordigen opdrachtgevers bij rechtszaken, opposities en andere juridische procedures in binnen- en buitenland. 

Liefde voor technische perfectie
Werktuigbouw is de basis voor een groot aantal activiteiten in een diversiteit aan sectoren. De ondernemingen in deze sectoren zijn al net zo divers - van startende specialist met een goed idee tot gevestigde multinational. De rode draad is steeds de innovatie en de liefde voor technische perfectie. De specialisten van EP&C zijn mateloos geïnteresseerd in al die aspecten van werktuigbouw. Ze hebben daarbij veel kennis van zaken, ook omdat zij een wetenschappelijke werktuigbouwkundige opleiding en achtergrond hebben.

We spreken uw taal
Werktuigbouw is bij uitstek het terrein van octrooien (patenten). Het gaat om heel verschillende en heel veel technologieën. Dat maakt dit terrein voor onze octrooigemachtigden ook zo boeiend. We verdiepen ons graag en grondig in die technologieën en in alle ontwikkelingen en innovaties. Onze specialisten spreken uw taal, delen uw liefde voor techniek en voegen er hun eigen IE-expertise aan toe.

Hendrik Jan Brookhuis
Contactpersoon Werktuigbouw
Hendrik Jan Brookhuis

Hendrik Jan studeerde werktuigbouwkunde en is ruim twintig jaar verbonden aan EP&C. Hij is gastdocent octrooirecht aan de TU Eindhoven en bekleedt internationale functies op dit gebied. Hij koppelt zijn passie voor techniek aan creativiteit en zorgvuldigheid.

“Mijn drijfveer is samen met onze cliënten hun uitvinding maximale toekomstkansen geven”

Direct contact: +31 70 414 54 74

Maak kennis met onze overige specialisten in Werktuigbouw:

Nyske Blokhuis Christiaan Houben
Isabelle de Grave-Wolterink Jordi Kox
Yme Groeneveld Rudi Riemens
Walter Hart Robrecht de Weerdt
Kees Hollaar Martijn Vermeulen
Menno Hollander  
   

Bent u op zoek naar een expert met een andere specialisatie? Kijk dan op onze pagina Mensen en maak uw keuze.