Cookies

Onze website maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine tekstbestandjes die via onze website op uw computer, tablet of mobiele telefoon worden geplaatst en worden uitgelezen als u onze website bezoekt. Hieronder vindt u uitleg over de verschillende soorten cookies die onze website gebruikt. Cookies kunnen permanent, tijdelijk of voor de duur van uw websitebezoek (sessie) worden geplaatst. Soms worden door het gebruik van cookies persoonsgegevens verwerkt. Wanneer dat het geval is, bijvoorbeeld wanneer bij het plaatsen van de cookie het IP-adres dat u gebruikt wordt verwerkt, zullen wij deze informatie behandelen als persoonsgegevens in overeenstemming met ons Privacystatement.

Noodzakelijke cookies

Wij maken gebruik van een aantal noodzakelijke cookies. Deze cookies zorgen ervoor dat onze website goed werkt. We gebruiken de volgende noodzakelijke cookies:

Naam Domein Doel Type Duur

__cfduid

epc.nl

Door middel van deze cookie die gebruikt wordt door het content netwerk Cloudflare, Inc. (een sub-verwerker van HubSpot, Inc.), is het mogelijk om vertrouwd netwerkverkeer te kunnen identificeren.

HTTP

1 jaar

__cfduid

hs-analytics.net

Door middel van deze cookie die gebruikt wordt door het content netwerk Cloudflare, Inc. (een sub-verwerker van HubSpot, Inc.), is het mogelijk om vertrouwd netwerkverkeer te kunnen identificeren.

HTTP

1 jaar

__cfduid

hsappstatic.net

Door middel van deze cookie die gebruikt wordt door het content netwerk Cloudflare, Inc. (een sub-verwerker van HubSpot, Inc.), is het mogelijk om vertrouwd netwerkverkeer te kunnen identificeren.

HTTP

1 jaar

__cfduid

hs-scripts.com

Door middel van deze cookie die gebruikt wordt door het content netwerk Cloudflare, Inc. (een sub-verwerker van HubSpot, Inc.), is het mogelijk om vertrouwd netwerkverkeer te kunnen identificeren.

HTTP

1 jaar

__cfduid

hubspot.com

Door middel van deze cookie die gebruikt wordt door het content netwerk Cloudflare, Inc. (een sub-verwerker van HubSpot, Inc.), is het mogelijk om vertrouwd netwerkverkeer te kunnen identificeren.

HTTP

1 jaar

__cfduid

hubspot.net

Door middel van deze cookie die gebruikt wordt door het content netwerk Cloudflare, Inc. (een sub-verwerker van HubSpot, Inc.), is het mogelijk om vertrouwd netwerkverkeer te kunnen identificeren.

HTTP

1 jaar

__cfruid

epc.nl

Door middel van deze cookie die gebruikt wordt door het content netwerk Cloudflare, Inc. (een sub-verwerker van HubSpot, Inc.), is het mogelijk om vertrouwd netwerkverkeer te kunnen identificeren om te voorkomen dat vanuit een netwerk teveel verzoeken worden gedaan om zo DDOS-aanvallen en andere ‘brute force’ aanvallen te voorkomen.

HTTP

Sessie

__hs_opt_out

epc.nl

Deze cookie wordt gebruikt om uw keuze om geen niet-noodzakelijke cookies te accepteren, te registreren.

HTTP

13 maanden

__hs_testcookie

epc.nl

Deze cookie wordt geplaatst om wanneer u cookies op onze website accepteert, te bezien of uw apparaat deze cookies op de juiste wijze ondersteunt.

HTTP

Sessie

 

Voor het plaatsen van de __cfruid-cookie wordt uw IP-adres en uw apparaat-extensie gedeeld met HubSpot, Inc. die deze deelt met haar sub-verwerker Cloudflare, Inc., om ─ zoals hierboven meer specifiek omschreven ─ te controleren of het netwerkverkeer vanaf een veilige locatie plaatsvindt. De IP-adressen worden hiervoor omgezet in een unieke sleutel.

Wij hebben met HubSpot, Inc. een verwerkersovereenkomst gesloten. De informatie die met HubSpot, Inc. wordt gedeeld kan door HubSpot, Inc. worden overgebracht en opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. HubSpot, Inc. is aangesloten bij het EU/US Privacy Shield, waardoor een passend beschermingsniveau voor de verwerking van persoonsgegevens wordt gewaarborgd. Ook kan HubSpot, Inc. gebruik maken van sub-verwerkers die buiten de Europese Economische Ruimte zijn gevestigd. In dat geval wordt via de verwerkersovereenkomst die wij met HubSpot, Inc. hebben afgesloten, gewaarborgd dat ook deze partijen een passend beschermingsniveau voor de verwerking van persoonsgegevens bieden.

Analytische cookies

Om goed in staat te zijn om onze website aan te passen aan de wensen en interesses van de bezoekers en u een prettige website-ervaring te bieden, maken wij gebruik van analytische cookies.

Wij gebruiken Google Analytics van Google LLC (“Google”). Via Google Analytics krijgen we inzicht in de wijze waarop onze website wordt gebruikt. Het gaat daarbij om gebruikersstatistieken zoals het aantal verschillende bezoekers, de pagina’s die veel bezocht worden en de gemiddelde duur van een bezoek. We volgen hierbij de Handleiding privacyvriendelijk instellen van Google Analytics van de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit betekent onder meer dat we Google hebben geïnstrueerd om de laatste drie cijfers van uw IP-adres te verwijderen (zodat het moeilijker is om het IP-adres te herleiden tot een specifieke bezoeker) en dat we de standaardinstellingen om gegevens met Google te delen, hebben uitgeschakeld.

Daarnaast hebben wij een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. We maken geen gebruik van andere Google-diensten in combinatie met de Google Analytics cookies. De beperkte informatie die door het gebruik van Google Analytics wordt gedeeld met Google, wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google is aangesloten bij het EU/US Privacy Shield, waardoor een passend beschermingsniveau voor de verwerking van persoonsgegevens wordt gewaarborgd.

Hieronder vindt u het volledige overzicht van de analytische cookies die wij gebruiken:

Naam Domein Doel Type Duur

_ga

epc.nl

Registreert een unieke ID die wordt gebruikt om statistische gegevens te genereren over hoe de bezoeker de website gebruikt met als doel de verbetering van het gebruiksgemak.

HTTP

2 jaar

_gat

epc.nl

Gebruikt door Google Analytics om het aantal verzoeken bij te houden en waar nodig de verzoeksnelheid te vertragen.

HTTP

1 dag

_gid

epc.nl

Registreert een unieke ID dat wordt gebruikt om statistische gegevens te genereren over hoe de bezoeker de website gebruikt.

HTTP

1 dag

collect

google-analytics.com

Gebruikt om gegevens naar Google Analytics te verzenden over het apparaat en het gedrag van de bezoeker. Traceert de bezoeker op verschillende apparaten en marketingkanalen.

Pixel

Sessie

 

Marketing cookies

Wij gebruiken deze cookies om de inhoud van onze website op de bezoeker af te stemmen:

Naam Domein Doel Type Duur

_hssc

epc.nl

Deze cookie bepaalt of we het sessienummer en tijdstempel in de __hstc cookie moeten verhogen.

HTTP

30 minuten

__hstc

epc.nl

Deze cookie wordt gebruikt om de sessie van bezoekers te volgen op onze website.

HTTP

13 maanden

__hssrc

epc.nl

Deze cookie wordt eenmaal per bezoek geplaatst. Op deze manier kunnen we het aantal bezoeken meten.

HTTP

Sessie

Hubspotutk

epc.nl

Deze cookie wordt gebruikt om de identiteit van een bezoeker bij te houden. Hierdoor kunnen we content voor u personaliseren.

HTTP

13 maanden

 

Voor het plaatsen van deze cookies worden IP-adressen en informatie over het domein van de bezoeker, unieke code (indien u een formulier heeft ingevuld), tijdstempel van uw eerste bezoek, tijdstempel van uw huidige bezoek, tijdstempel van uw laatste bezoek, sessienummer en het aantal bekeken pagina’s gedeeld met het marketing platform HubSpot, Inc. Zoals hierboven (zie de toelichting bij de sectie “Noodzakelijke cookies”) uiteen wordt gezet, hebben we met HubSpot, Inc. afspraken gemaakt om de bescherming van deze gegevens te waarborgen.

Social media cookies

De social media knoppen op onze website maken het gebruik van social media mogelijk, bijv. het delen van content via Twitter en Linkedin. Hiervoor worden social media cookies geplaatst. Indien u op de social media knoppen klikt, kunnen persoonsgegevens, zoals uw IP-adres, worden verwerkt door het desbetreffende social media netwerk. Wij hebben daar geen invloed op. Wij raden u aan om de privacyverklaringen van Twitter en LinkedIn te lezen om te weten hoe deze netwerken met uw persoonsgegevens omgaan.

Naam Domein Doel Type Duur

__widgetsettings

twitter.com

Cookie die het gebruik van Twitter mogelijk maakt.

HTML

Permanent

bcookie

linkedin.com

Deze cookie wordt gebruikt door de sociale netwerkdienst LinkedIn, voor het volgen van het gebruik van embedded services die het mogelijk maken om content van onze website via LinkedIn te delen.

HTTP

2 jaar

bscookie

linkedin.com

Deze cookie wordt gebruikt door de sociale netwerkdienst LinkedIn, voor het volgen van het gebruik van embedded services die het mogelijk maken om content van onze website via LinkedIn te delen.

HTTP

2 jaar

lidc

linkedin.com

Deze cookie wordt gebruikt door de sociale netwerkdienst LinkedIn, voor het volgen van het gebruik van embedded services die het mogelijk maken om content van onze website via LinkedIn te delen.

HTTP

1 dag

 

Verwijderen van cookies

Sessiecookies blijven op uw apparaat totdat u uw browser afsluit. Op dat moment worden ze automatisch gewist. Permanente cookies blijven aanwezig op uw apparaat totdat ze manueel of automatisch worden gewist. Tijdelijke cookies blijven gedurende de termijn zoals hierboven aangegeven op uw apparaat, tenzij u ze eerder manueel wist.

Via uw browserinstellingen kunt u de cookies op uw apparaat verwijderen en het plaatsen van nieuwe cookies weigeren (hierdoor kunt u uw eerder gegeven cookietoestemmingen intrekken). De wijze waarop kan per browser verschillen. Zie voor Google Chrome deze link, voor Safari deze link, voor Internet Explorer deze link en voor Edge deze link hoe u de verschillende type cookies kunt verwijderen. Ook kunt u, indien u niet wilt dat Google Analytics-gegevens door Google worden verzameld en gebruikt, de browserplug-in downloaden en installeren die beschikbaar is onder: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Meer informatie over het verwijderen van cookies kunt u ook vinden bij de Consumentenbond en via Consuwijzer.

Vragen?

Heeft u nog vragen of opmerkingen over het gebruik van cookies op onze website? Neem dan gerust contact met ons op via info@epc.nl of bel ons op +31 70 414 54 54.

Datum: 5 maart 2019