EP&C en het coronavirus

  EP&C heeft maatregelen genomen om verspreiding van het coronavirus te beperken. De maatregelen sluiten aan bij het beleid van de Nederlandse overheid.

  • Medewerkers van EP&C werken thuis als het kan op kantoor als het nodig is.
  • Medewerkers wordt verzocht om regelmatig en in ieder geval bij binnenkomst de handen te desinfecteren.
  • Wij geven elkaar de ruimte 1,5 meter blijft een veilige afstand
  • Medewerkers die in een risicogebied zijn geweest of in aanraking met een Coronaptiënt blijven minimaal 14 dagen thuis.

  De continuïteit van de communicatie met onze klanten, agenten en de autoriteiten heeft onze voortdurende aandacht. We roepen we u op om ons geen fysieke post meer te sturen, maar alle communicatie via de email te laten verlopen.

  Op deze manier weten we zeker dat we, ook onder uitzonderlijke omstandigheden, uw instructies op tijd en accuraat kunnen verwerken. Mocht u niet weten tot welk emailadres u zich kan richten, gebruik dan ons algemene adres: info@epc.nl. Onze receptie zorgt er in dat geval voor dat uw bericht naar het juiste team wordt verzonden.

  De kwaliteit en continuïteit van onze dienstverlening is gewaarborgd, door onze werkwijze in teams, maar ook door onze geavanceerde ICT-voorzieningen, die thuis werken en communiceren zonder problemen mogelijk maken.

  Heeft u vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. U kunt mijn collega’s bereiken via de e-mailadressen en telefoonnummers op www.epc.nl/mensen. Zelf ben ik graag beschikbaar voor het geven van een toelichting op menno.ong@epc.nl of telefoonnummer 070-4145405.

  Menno Ong, Managing Director