EP&C en het coronavirus

  EP&C heeft maatregelen genomen om verspreiding van het coronavirus te beperken. De maatregelen, die grotendeels aansluiten bij het beleid van de Nederlandse overheid, gaan per 13 maart in en zullen tot nader order gelden.

  • Wij ontvangen geen bezoek op de kantoren van EP&C, daarnaast gaan wij ook niet bij onze relaties op bezoek.
  • Wij blijven graag in contact met onze klanten en collega's, maar doen dat bij voorkeur via videoconferencing.
  • Medewerkers van EP&C werken zoveel mogelijk thuis. Onze kantoren zijn open, maar met een minimale bezetting.
  • Medewerkers wordt verzocht om regelmatig en in ieder geval bij binnenkomst de handen te desinfecteren.
  • Wij schudden geen handen.
  • Wij maken geen zakelijke reizen en bezoeken geen zakelijke evenementen tenzij dit strikt noodzakelijk is.
  • Medewerkers die in een risicogebied zijn geweest of in aanraking met een Coronaptiënt blijven minimaal 14 dagen thuis.

  De continuïteit van de communicatie met onze klanten, agenten en de autoriteiten heeft onze voortdurende aandacht. Op dit moment wordt de post in Nederland nog bezorgd, maar dit kan in deze onzekere tijden wellicht veranderen. Daarom roepen we u op om ons geen fysieke post meer te sturen, maar alle communicatie via de email te laten verlopen.

  Op deze manier weten we zeker dat we, ook onder uitzonderlijke omstandigheden, uw instructies op tijd en accuraat kunnen verwerken. Mocht u niet weten tot welk emailadres u zich kan richten, gebruik dan ons algemene adres: info@epc.nl. Onze receptie zorgt er in dat geval voor dat uw bericht naar het juiste team wordt verzonden.

  De kwaliteit en continuïteit van onze dienstverlening is gewaarborgd, door onze werkwijze in teams, maar ook door onze geavanceerde ICT-voorzieningen, die thuis werken en communiceren zonder problemen mogelijk maken.

  Heeft u vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. U kunt mijn collega’s bereiken via de e-mailadressen en telefoonnummers op www.epc.nl/mensen. Zelf ben ik graag beschikbaar voor het geven van een toelichting op menno.ong@epc.nl of telefoonnummer 070-4145405.

  Menno Ong, Managing Director