Bedankt EP&C-ers voor jullie bijdrage in 2023!

Cadeau 2023Alhoewel 2023 voor de wereld bijzonder roerig was, hebben we met EP&C een heel mooi jaar gedraaid. Ondanks ingewikkelde omstandigheden (de nasleep van de pandemie, diverse verhuizingen, veel vacatures die moeizaam konden worden ingevuld) behaalden we het mooiste resultaat in lange tijd.

Zo’n prestatie is alleen mogelijk als je het samen doet. Wat dat betreft zie ik veel parallellen met ons logo. Het bestaat uit veel verschillende vormen en kleuren, maar samen vormt het een sterk en prachtig geheel. Op die manier kijk ik ook naar onze organisatie. EP&C-ers verschillen qua leeftijd, achtergrond, geloof, opvattingen en overtuigingen maar samen vormen we een krachtig geheel.

Partners en bestuur zijn heel trots op alle werknemers en dankbaar voor de vele inspanningen die jullie leveren. Als dank aan jullie hebben we een aantal mooie cadeaus uitgezocht waaruit iedereen een keuze kan maken. Ze zijn opgedeeld in de categorieën audio, boeken, koken en warmte en hebben allemaal de kwaliteit waar EP&C bekend om staat.

We hopen van harte dat er iets bij zit waar je blij van wordt, want dat is onze bedoeling. Maar mochten de cadeaus jou toch niet aanspreken, dan kan je ook altijd nog kiezen voor een cadeaubon. Voor jezelf zodat je iets naar jouw eigen smaak kan uitkiezen, of voor een goed doel naar keuze. Want een veelzijdig bedrijf als EP&C laat zich natuurlijk niet in een beperkt aantal keuzes vangen. 

Voor nu wil ik namens partners en bestuur jullie heel erg bedanken voor jullie inzet in 2023 en kijk ik uit naar een nog mooier 2024!

Namens partners en bestuur
Menno

Audio

Sony WH-XB910N koptelefoon JBL Live
Flex Zwart
Apple Airpods
Sony Koptelefoon JBL Airpods

Je luistert muziek en laadt je koptelefoon op met de Sony WH-XB910N Zwart + BlueBuilt Quick Charge Oplader. De koptelefoon heeft actieve noise cancelling, waardoor je minder omgevingsgeluid hoort. Zo hoor je meer van de muziek en minder van je omgeving. 

Lees meer bij Coolblue >>

Met de JBL Live Flex Zwart sluit je je af van je omgeving wanneer jij dat wilt. Deze JBL oordopjes hebben namelijk True Adaptive Noise Cancelling. Dit zorgt ervoor dat het omgevingsgeluid gedempt wordt. Je neemt telefoontjes op én je luistert muziek via je laptop dankzij multipoint pairing. Dankzij deze techniek verbind je je oordopjes met 2 apparaten op hetzelfde moment.

Lees meer bij Coolblue >>

Met Apple AirPods 2 met oplaadcase spreek je Siri aan, zonder dat je op de oordopjes tikt. Dit werkt nu spraakgestuurd, net zoals bij iPhone. De oordopjes gaan automatisch aan als je ze in je oren stopt en pauzeren wanneer je ze uitdoet.

Lees meer bij Coolblue >>


Boeken

Hollywood Royale,
Matthew Rolston (+cadeaubon € 25)

Dots on Paper,

Philip Glass
(+cadeaubon € 25)

SUMO,
Annie Leibovitz
Hollywood Royale Dots on paper SUMO

Dit koffietafelboekboek bevat een waar compendium van Rolstons innovatieve fotografische technieken. De beelden variëren van klassieke 8×10 camera portretten tot meer gestileerde experimenten met cross-processing, meervoudige belichting en contrastrijke kleuren.

Lees meer bij Fotoboekenshop >>

De foto’s van Andreas H. Bitesnich geven een intiem inzicht in het werk van componist Philip Glass Grootse muzikale kunst gevangen in een groots boek – buitengewoon formaat en ontwerp dat doet denken aan een platenhoes. Portret van een der beroemdste componisten van onze tijd Philip Glass.

Lees meer bij Fotoboekenshop >>

Op basis van meer dan 40 jaar werk, waaronder fotojournalistiek voor Rolling Stone magazine in de jaren 1970 en conceptuele portretten voor Vanity Fair en Vogue, selecteerde Leibovitz iconische beelden en ook foto’s die zelden of nooit eerder te zien zijn geweest.

Lees meer bij Fotoboekenshop >>

Koken

Le Creuset
braadpan
Bosch MUM5
Keukenmachine
Crockpot
Slow & Multicooker
Creuset Bosch Keukenmachine Crock-pot

Le Creuset ronde braad- of stoofpan van geëmailleerd gietijzer. Koken met gietijzeren pannen kost minder energie omdat de warmte lang wordt vastgehouden en gelijkmatig wordt verdeeld. Deze braadpan van Le Creuset is geschikt voor elke warmtebron en kan tevens worden gebruikt in de oven. 

Lees meer bij de Bijenkorf >>

Met deze Bosch MUM54A00 keukenmachine heb je een zeer krachtige keukenmachine te pakken, van de bekroonde MUM5 lijn. Dit is de best verkochte lijn van het Duitse merk Bosch. Hierdoor is hij eindeloos uitbreidbaar met accessoires.

Lees meer bij Bol >>

Snelkoken is het nieuwe slowcooken! De Crock-Pot Express Pot slowcooker maakt slowcooken nog makkelijker, leuker en lekkerder. Hij werkt, net als een snelkookpan, met luchtdruk om gerechten die normaal lang moeten sudderen in een mum van tijd klaar te maken.

Lees meer bij Bol >>

Warmte

Zuiver Buckle Head
vloerlamp
Stoov Big Hug
Warmtedeken
Cosiscoop
Gaslantaarn
Vloerlamp Stoov-1 Cosiscoop

De Zuiver Buckle Head vloerlamp heeft een eigentijds design en zorgt voor sfeervolle verlichting. Door de lampenkap te draaien, kan het licht ook goed gefixeerd worden, bijvoorbeeld tijdens het lezen. Een praktische lamp met een mooie uitstraling.

Lees meer bij de Bijenkorf >>

Met een elektrisch, draadloos warmteproduct van Stoov is het pas echt genieten geblazen, vooral voor de Koukleumen onder ons. Kruip heerlijk tegen een van onze producten aan en ervaar warmte die je omarmt. Big Hug XL is een draadloze stoelverwarmer met infrarood technologie en oplaadbare batterij. De Woolly stof is warm en zacht als een schapenvacht.

Lees meer bij Stoov >>

De Cosiscoop Lux is een luxe gaslantaarn met een geribbelde zwarte body. Deze gaslantaarn is voorzien van glanzend rookglas. Een perfecte keuze als je op zoek bent naar iets extra's voor jouw binnen- of buitenruimte. Bij het aansteken geeft de Cosiscoop Lux een subtiele vlam om te genieten van gezellige momenten.

Lees meer bij Cosi-fires >>

Cadeaubon

Cadeaubon
t.w.v € 125
Nationale Goede Doelenbon
t.w.v. € 125
Cadeaubon Goede doelen

Met de Keuze Cadeaukaart heb je de vrijheid om zelf te kiezen uit talloze verschillende cadeaukaarten. Hierdoor is het een zeer veelzijdige cadeaukaart met een uitgebreid assortiment aan bestedingsmogelijkheden. Je hebt de keuze uit meer dan 200 cadeaukaarten van bekende merken, winkels en webshops zoals Coolblue, Rituals, BCC, Decathlon, H&M, maar bijvoorbeeld ook Diner Cadeau, de Nationale Bioscoopbon, de Hotel Giftcard en de VVV cadeaukaart.

Lees meer bij Cadeaubon.nl >>

Met een Nationale Goede doelenbon kies je zelf online jouw favoriete goede doel. Er is keuze uit meer dan 100 nationale en internationale goede doelen. Alle bekende internationale goede doelen zijn aangesloten, zoals Wereld Natuurfonds, Greenpeace en Amnesty International. Daarnaast kun je kiezen uit Nederlandse goede doelen, zoals de Dierenbescherming, Natuurmonumenten of de Voedselbanken. En kun je doneren aan kleine stichtingen in Nederland met een mooie missie, zoals het Armoedefonds of Kanjer Wens Nederland.

Lees meer bij Nationale-Goededoelenbon.nl >>

Jouw KEuze doorgeven

Het formulier is gesloten. Heb je nog geen keuze gemaakt dan ontvang je een cadeaubon. Of neem contact op met Ellen.