Open Up!

  De oogkleppen een keer op- in plaats van afzetten. Leren dat een vraagteken achter een zin zetten niet gelijk staat aan een vraag stellen. En samen met Dichtwater een ode aan jezelf en je vakgenoten schrijven. Open Up op 21 maart was een bijzondere dag en daarvoor zijn we vooral jullie, de deelnemers, heel erg dankbaar.

  Nu, twee weken later, rest ons de mooie herinneringen, en gelukkig de foto’s! Je vindt hieronder een mooie selectie van de dag terug én de ode van Dichtwater aan jou en je vakgenoten. Mooi om nog eens terug te lezen op een grijze inspiratieloze dag.

  We hopen dat jullie net zo genoten hebben van deze dag als wij. En dat jullie onder het genot van een heerlijk glaasje Siciliaanse wijn nog eens terugdenken aan deze dag. Voor nu nogmaals: Dank voor jullie komst, dank voor jullie klandizie, dank voor de samenwerking en de beste wensen voor een mooie toekomst.

  ODE

  Onderstaand is de ode aan innovatie, anders denken en de toekomst van Dichtwater terug te lezen. Klik op de afbeelding voor een grote, leesbare versie.

  Ode 1 Ode 2

  Klik voor groter

  FOTO'S

  Foto's gemaakt door Eyescream Photography.