Your Business First

OCTROOIEN | MODELLEN
Anne-Pronk_groot

“Ik wil uitvinders helpen om de wereld een betere toekomst te bieden”

Anne Pronk behaalde een master in de Lucht- en Ruimtevaarttechniek aan de Technische Universiteit Delft. Tijdens haar studie verdiepte zij zich met name in planeet- en satellietbanen. Ze is sinds 1 september 2018 bij EP&C in dienst als octrooigemachtigde in opleiding.

Anne is al van jongs af aan onder de indruk van natuurkunde en astronomie. “Natuurkunde is meer passief observeren, terwijl ruimtevaarttechniek gaat over interacteren met haast onvoorstelbare dingen, heel fascinerend. Ik ben altijd wel met meerdere dingen tegelijk bezig. Zo heb ik tijdens mijn studie de jongerenvereniging in Delft geherstructureerd en andere vrijwilligerstaken uitgevoerd. Zoals de organisatie van toneel- en spelweekenden die mensen leren zich te oefenen in voor hen nieuwe aspecten zoals ondernemen of leidinggeven.”

Ze is ondernemend, enthousiast, bevlogen en gedreven om mensen zodanig te helpen dat ze de wereld als een betere plek ervaren. “Dat is onverkort van toepassing op mijn inzet voor de octrooiwereld. Ik wil uitvinders helpen zodat ze met een patent de wereld een betere toekomst kunnen bieden. Het is mooi om met klanten te werken die meestal al een proces van jarenlange productontwikkeling achter de rug hebben. De verhalen achter een vinding spreken enorm aan en het is aan ons om het uiteindelijke resultaat goed te beschermen.”