Service manager ict

Met negentig medewerkers en vier vestigingen in de Benelux is EP&C een toonaangevend hedendaags octrooibureau met een rijke historie. We adviseren innovatieve ondernemingen op het economisch vitale gebied van Intellectuele Eigendomsrecht.

Bij EP&C werken we in teams. Zo kun je van elkaar leren, elkaar motiveren, klankborden en bijspringen als dat nodig is. Je draagt verantwoordelijkheid, maar je staat er niet alleen voor. De IT afdeling speelt een cruciale rol in het realiseren van de juiste oplossingen voor onze klanten, gemachtigden, ondersteuners en stafafdelingen.

Wat ga je doen?

De totale IT-omgeving en helpdesk zijn ondergebracht bij onze outsourcingspartner. In samenwerking met de externe Solution Architect vertaal je de behoeften uit de organisatie naar een informatiebeleid en architectuur met bijbehorende toepassingen. Je doorgrondt hierbij processen en de datastromen die erbij komen kijken. Samen met onze eigen werkplekbeheerder ben je verantwoordelijk voor alle hardware en de juiste administratie daarvan.

Je maakt de vertaalslag tussen business en informatie en realiseert implementaties van applicaties en functionaliteiten. Je maakt gebruik van modelleermethodieken, interviewtechnieken en gezond verstand. Waar nodig stel je een functioneel ontwerp op en draag je zorg voor een impactanalyse. Je bent in staat te schakelen tussen diverse vakdisciplines op verschillende niveaus binnen de organisatie. Je zorgt ervoor dat er gemeenschappelijk onderkende onvolkomenheden in de procesgang worden verbeterd. Je begrijpt de lange termijn doelen van een organisatie en weet daar de juiste acties bij te bedenken. Keuzes kun je afwegen tegen de opbrengsten en je weet dit te onderbouwen. Je maakt gebruik van gangbare methoden en technieken en bent op de hoogte van architectuurprincipes en ontwikkelingen op je vakgebied.

Deze functie past bij jou als je nieuwsgierig bent en graag oplossingen realiseert voor complexe uitdagingen. Tegelijkertijd bewaak je enkele inrichtingsprincipes die de stabiliteit van de IT-dienstverlening garanderen. De active directory bevat geen geheimen voor jou. Daarnaast ben je nog lang niet uitgeleerd en zie je in deze rol een uitgelezen kans om je eerste stappen in een verantwoordelijke en zelfstandige functie te maken.

Wie zoeken we?

  • Je hebt 3-5 jaar werkervaring in een soortgelijke rol;

  • Je begrijpt het verschil tussen beheren van en regie voeren over ICT;

  • Je bent bekend met agile projectmanagementtechnieken en functioneel testen;

  • Je bent op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen jouw vakgebied;

  • Je beheerst de Engelse en Nederlandse taal in woord en geschrift;

  • Je hebt bij voorkeur ervaring in de professionele dienstverlening.

Wat bieden we?

Wij bieden je een goed salaris en een 13e maand met prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Het betreft een functie voor 30-37,5 uur per week. Je werkt vanaf dag 1 zelfstandig in een informele werkomgeving, maar krijgt natuurlijk de begeleiding die je nodig hebt. We hebben een open cultuur met veel ruimte voor diversiteit, persoonlijke ontwikkeling d.m.v. interne coaching en externe opleidingen. Verder bestaat de mogelijkheid om gezamenlijk te lunchen in de kantine, staat er op iedere etage gratis fruit en zijn er wekelijks stoelmassages.

Sollicitatieprocedure

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf al staan tussen onze medewerkers? Stuur dan jouw CV inclusief je motivatie naar jobs@epc.nl t.a.v. Ellen Offenberg. Voor vragen kun je Ellen bereiken op telefoonnummer 070 - 414 54 42.