Projectmedewerker Team Mens & Organisatie  (Parttime – circa 20 uur) Rijswijk

Wat ga je doen als Projectmedewerker bij Team M&O (HR)?

Altijd al eens willen werken op HR? Kom dan werken op onze afdeling Mens & Organisatie. Communicatie, projecten plannen en meedenken over hoe het nog beter kan. We werken aan interessante projecten zoals vitaliteit, aantrekkelijk werkgeverschap en de verdere invulling van de EP&C Academy. En we bruisen van nog meer mooie plannen. Jij helpt om ze uit te werken, te communiceren en te zorgen dat ze op schema lopen.

Een dag uit het leven van een Projectmedewerker M&O

Je begint vandaag met een presentatie over het project modernisatie gesprekkencyclus. Een standaard PowerPoint kan altijd nog. Daarom zoek je naar net dat beetje extra visuele sprankeling. Het eindresultaat bespreek je vervolgens met het team. Na de gezamenlijke lunch ben je aan de beurt voor een heerlijke stoelmassage. Daarna maak je een planning voor twee nieuwe projecten en hebt werkoverleg met de manager M&O. Je sluit de dag af met het maken en versturen van een prikkelende “save the date” voor de lancering van een training. 


Het werk van een teammedewerker projecten M&O samengevat:

 • Proactief de Manager Mens & Organisatie faciliteren bij projecten.
 • Voortgang en deadlines van projecten bewaken.
 • Interne communicatie over de projecten voorbereiden en projectdocumentatie bewaken.
 • Plannen, voorbereiden en deelnemen aan overleggen en de afspraken vastleggen.

Wie is EP&C?

Op de plek waar innovatie recht ontmoet, daar vindt magie plaats. EP&C Patent Attorneys is die plek. Wij zijn het octrooibureau dat verder kijkt dan de techniek. Wij helpen innovatieve ondernemers met het beheer van hun intellectueel eigendom. Dat bestaat niet alleen uit een octrooiaanvraag of modelbescherming, maar ook uit het bewaken van rechten, het afhandelen van beschuldigingen van inbreuk en het meedenken over innovaties. 

Met ruim 90 medewerkers en 5 vestigingen in de Benelux is EP&C een toonaangevende, moderne organisatie. EP&C heeft een gezellige en informele cultuur. Er wordt met elkaar geluncht, gelachen en ook hard gewerkt. Hierbij hechten we belang aan een goede balans tussen werk en privé. Bij EP&C kijken we naar elkaar om en is er oog voor jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling. 

Jij werkt met drie andere collega’s in het team Mens & Organisatie (HR).  In dit team stemmen we met elkaar af en we staan voor elkaar. Er is veel ruimte voor eigen inbreng. Denk je dat het slimmer kan? Vertel! We staan open voor nieuwe ideeën.  Benieuwd welke gezichten je dagelijks gaat zien? Bekijk dan hier je toekomstige collega’s. 

Annemarie de Bruin, Manager Mens & Organisatie “Bij EP&C werken fijne professionals. De sfeer is echt heel goed en iedereen kan zichzelf zijn. Het is een informele en betrokken community waarin we allemaal samenwerken.”

Wie ben jij?

Ja, natúúrlijk ben je proactief, communicatief vaardig en enthousiast. Dat kom je waarschijnlijk in alle vacatures tegen. Maar wat heb je nou écht nodig om als projectmedewerker op je plek te zitten? Interesse in de wereld van mens en organisatie, talent voor organiseren en de gave om overzicht te bewaren. Kortom: een gestructureerde doener die graag meedenkt en ontzorgt.   

Verder heb je nodig:

 • Ervaring (opgedaan in een organisatie) met organiseren en plannen van diverse activiteiten tegelijk.
 • Oog voor detail, zorgvuldigheid en plezier in leren en ontwikkelen.
 • Drive om dingen te verbeteren en je uit te spreken als iets slimmer kan.
 • Ervaring met Microsoft Office en eventueel handigheid met visueel maken van plannen.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (spreken en schrijven)

Wat biedt EP&C jou?

Waardering vinden we belangrijk bij EP&C. Net als jouw ontwikkeling en gezondheid. Daarom bieden we je deze arbeidsvoorwaarden:

 • Salaris tussen €2.500 -  €3.800 op basis van een full time dienstverband van 37.5 uur per week.
 • Een dertiende maand.
 • Flexibele werktijden, bijvoorbeeld onder schooltijd.
 • Jaarcontract voor maximaal drie dagen per week (voorkeur maandag, dinsdag en donderdag).
 • Ontwikkeling via de EP&C Academy.
 • Goede werk-privé balans.

Kom je bij EP&C werken? 

Ben je enthousiast geworden? Laat ons weten waarom, door je cv en motivatie te sturen naar jobs@epc.nl t.a.v. Ellen Offenberg.  

Wil je eerst nog meer weten? Bel dan eens met Annemarie de Bruin. Ze vertelt je graag meer over het vak. Je kunt haar bereiken op 06 – 51 70 14 10.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.