vacature Marketing- en Communicatieadviseur

Hands on, goede pen en flexibel  

Op de grens waar innovatie recht ontmoet, daar vindt onze magie plaats. Op die plek helpen de octrooigemachtigden van EP&C, innovatieve ondernemers in binnen- en buitenland met vraagstukken op het gebied van intellectueel eigendom. Voor onze cliënten een cruciaal, maar vaak ook complex onderwerp. Juist daarom vinden wij het belangrijk om dit in heldere en begrijpelijke taal uit te leggen. En daarbij speel jij als Marketing- en Communicatieadviseur een sleutelrol.

Voor ons Business Development team in Rijswijk zijn we op zoek naar een Marketing- en Communicatieadviseur voor 5 dagen in de week (37,5 uur). Ben jij diegene die energiek en stressbestendig is én het leuk vindt om in een omgeving te werken waar geen dag hetzelfde is? Dan ben jij degene die wij zoeken.  

Wat kun jij verwachten?

Als marketing- en communicatieadviseur signaleer, analyseer en realiseer je commerciële kansen. Je bent betrokken bij het opstellen van strategische plannen en verzorgt de projectmatige implementatie ervan, coördinerend én uitvoerend. Kortom je helpt je collega's om commercieel succesvol te zijn.  

Beeld vacature

Hoe ziet een werkdag eruit?

Je werkt aan het plan om ons marktaandeel in de High-Tech sector te vergroten, stuurt onze PR-activiteiten bij, je update onze contentkalender en schrijft en redigeert teksten voor interne en externe communicatie. Bij al deze taken laat je stijl en taalgebruik naadloos aansluiten bij de diverse doelgroepen.  

Wat verwachten we van jou?

  • Je hebt (minimaal) een afgeronde en relevante HBO- opleiding en 3-5 jaar aantoonbare werkervaring.
  • Je bent creatief, proactief, resultaatgericht en hands on.
  • Je kunt goed schakelen tussen verschillende werkzaamheden.
  • Je beheerst de Engelse en Nederlandse taal in woord en geschrift.
  • Je bent precies, hebt een goede pen en bent in staat om teksten van anderen te redigeren.  

Wat bieden we je?

Wij bieden je een goed salaris, een 13e maand en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Je wordt onderdeel van ons Business Development team, bestaand uit 3 personen. Je wordt ingewerkt door enthousiaste collega’s in een informele werkomgeving. We hebben een open cultuur met veel ruimte voor eigen initiatief. Presteren is bij ons belangrijk, maar er is ook veel aandacht voor ontspanning. Via onze EP&C Academy bieden we je daarnaast de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Verder bestaat de mogelijkheid om hybride te werken en gezamenlijk te lunchen.  

Sollicitatieprocedure

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf al werken bij EP&C ? Stuur dan jouw CV inclusief je motivatie naar jobs@epc.nl t.a.v. Ellen Offenberg (HR). Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je Ellen bereiken op T 070 - 414 54 42. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Paul Waldekker (Manager Business Development) via 070-414 54 28.