Vacature MArketing- en communivatiemedewerker
(standplaats Rijswijk) voor 3 maanden

Op de grens waar innovatie recht ontmoet, daar vindt onze magie plaats. Op die plek helpen wij innovatieve ondernemers in binnen- en buitenland met vraagstukken op het gebied van intellectueel eigendom. Voor onze cliënten een cruciaal, maar vaak ook complex onderwerp. Juist daarom vinden wij het belangrijk om dit in heldere en begrijpelijke taal uit te leggen. En daarbij speel jij als Marketing- en Communicatiemedewerker een sleutelrol.

Voor ons Business Development team in Rijswijk zijn we op zoek naar een tijdelijke Marketing- en Communicatiemedewerker voor 3- 4 dagen in de week. Ben jij diegene die energiek en stressbestendig is én het leuk vindt om in een omgeving te werken waar geen dag hetzelfde is? Dan ben jij degene die wij zoeken.

Wat kun jij verwachten?

Als Marketing- en Communicatiemedewerker signaleer, analyseer en realiseer je commerciële kansen. Je helpt bij het opstellen van strategische plannen en speelt een belangrijke rol bij de implementatie ervan. Kortom je helpt je collega's om commercieel succesvol te zijn.

Hoe ziet een werkdag eruit?

Je voert de actiepunten uit van het plan om ons marktaandeel in de High-Tech sector te vergroten, werkt onze website bij, en zorgt dat onze contentkalender up to date blijft en redigeert teksten voor interne en externe communicatie. Bij al deze taken laat je stijl en taalgebruik naadloos aansluiten bij de diverse doelgroepen.

Wat verwachten we van jou?

  • Bezig met een Communicatie of Marketing studie
  • Creativiteit, gedreven, proactief en resultaatgericht.
  • Je werkt graag met Social Media
  • Je bent precies en vindt het leuk om te schrijven.
  • Je beheerst de Engelse en Nederlandse taal in woord en geschrift.
  • Je kunt minimaal 3 dagen voor ons werken op kantoor.

Beeld vacature

Wat bieden we je?

Wij bieden je een marktconform salaris. Het gaat om een functie voor minimaal 21 uur tot 37,5 uur per week. Je wordt onderdeel van ons Business Development team, bestaande uit 3 personen. Enthousiaste collega’s, in een informele werkomgeving, werken je in. We hebben een open cultuur met veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Verder bestaat de mogelijkheid om gezamenlijk te lunchen in de kantine, staat er op iedere etage gratis fruit en zijn er wekelijks stoelmassages.

Solliciteer

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf al werken bij EP&C? Stuur dan jouw CV inclusief je motivatie naar jobs@epc.nl t.a.v. Ellen Offenberg (HR). Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je Ellen bereiken op T 070 - 414 54 42. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Paul Waldekker (Manager Business Development) via 070-414 54 28.