(Junior) Patent Assistant

Met tachtig medewerkers en vier vestigingen in de Benelux is EP&C een toonaangevend hedendaags octrooibureau met een rijke historie. We adviseren innovatieve ondernemingen op het economisch vitale gebied van Intellectueel Eigendom.

Wie zoeken we?

Voor ons kantoor in Rijswijk zoeken wij een (junior) Patent Assistant voor 32 - 40 uur.

We zoeken jou, als je jezelf herkent in het volgende profiel:

  • Je beschikt over minimaal een HAVO/VWO-vooropleiding en hebt een secretarieel-administratieve vervolgopleiding
  • Je beheerst de Engelse en Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Je pakt snel dingen op, je werkt gemakkelijk samen en wilt meedenken en verbeteren
  • Je hebt een flexibele en klantgerichte instelling
  • Je werkt nauwkeurig en zelfstandig
  • Je hebt aantoonbare affiniteit met juridische procedures

Wat bieden we?

Als (junior) Patent Assistent bij EP&C draag je veel verantwoordelijkheid, maar je staat er nooit alleen voor. We werken in teams voor opdrachtgevers om te waarborgen dat alle aspecten van een zaak de juiste aandacht krijgen. Binnen het team ben je medeverantwoordelijk voor de administratieve begeleiding van octrooiprocedures in binnen- en buitenland en alle daaruit voortkomende (secretariële/administratieve) werkzaamheden. Je onderhoudt contact met klanten in binnen- en buitenland.

EP&C biedt een professionele en open cultuur met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief. Wij bieden je een goed salaris en een 13e maand met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij EP&C hechten we aan een goede balans tussen werk-privé.

Sollicitatieprocedure

Spreekt deze functie je aan? Voor inhoudelijke vragen over de functie neem je contact op met Ellen Offenberg via telefoonnummer 070 - 414 54 42. Je sollicitatiebrief met motivatie en CV kun je sturen naar jobs@epc.nl ter attentie van Ellen Offenberg.