IT Servicedesk Assistant (eerstelijns) (fulltime / parttime – Rijswijk)

Dit ga je doen

Grijp je kans om alle kanten van het IT-vak mee te maken. Het testen en aansluiten van hardware, het oplossen van softwareproblemen en het aansturen van onze externe ICT-partij. Het komt allemaal terug. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor je collega’s bij IT-vraagstukken. Je staat dan ook vanaf dag één midden in onze organisatie en je maakt impact met jouw werk.  

Een dag als IT Servicedesk Assistant

Je bruist vandaag van de energie. En dat komt goed uit, want je hebt nog een paar openstaande meldingen af te handelen. Je verhelpt een probleem met de Authenticator app zelf en stuurt de melding over de printer door naar de leverancier. Ondertussen loopt een collega binnen met een vraag over haar beeldscherm en samen zorgen jullie ervoor dat alles weer werkt. Snel sluit je je laptop af, want het is tijd voor een ontspannende stoelmassage. Daarna werk je verder aan het plan voor het nieuwe Configuration Management Database (CMDB). Voordat je naar huis gaat, controleer je of de werkplek van de nieuwe collega, die morgen begint, helemaal in orde is.

Sergeï van Russel, IT-coördinator: “Bij een juridisch bedrijf denk je al snel aan formeel en hiërarchisch, maar dat is EP&C absoluut niet. Iedereen is heel toegankelijk. De sfeer is hier heel goed.”

Dit ben jij

  • Afgeronde mbo-opleiding niveau 3 of 4 op het gebied van IT of bezig met een BBL-opleiding richting IT.
  • Werkervaring is niet nodig, maar je kan wel goed omgaan met mensen.
  • Daarnaast ben je proactief en oplossingsgericht.

Dit is het team

Samen met de IT-coördinator vormen jullie het IT-team. Jullie werken veel samen en helpen elkaar. Daarnaast worden jullie ondersteund door onze externe ICT-leverancier. Natuurlijk krijg je alle tijd en hulp om jezelf goed in te werken. We leren van elkaar en er is ruimte voor training. Wil je je verder ontwikkelen, dan kan dat bijvoorbeeld door certificeringen te halen. EP&C is een energiek bedrijf met een positieve sfeer waar de collega’s gelijkwaardig aan elkaar zijn.

Dit is EP&C

EP&C Patent Attorneys is al 85 jaar succesvol in het beschermen van intellectueel eigendom van innovatieve bedrijven. Het geheim van ons lange bestaan is om zelf ook te blijven innoveren. We kijken met een frisse en eigentijdse blik naar leiderschap, ons eigen werk en ontwikkelingen in het vakgebied.

EP&C voelt voor alle werknemers als een warm bad. Je hoeft je bij ons nooit anders voor te doen dan je bent. Iedereen is welkom en kan volledig zichzelf zijn. We geloven er namelijk in dat verschillen verrijkend zijn. Ons werk doet er toe, maar ons privéleven ook. We zorgen daarom samen voor een goede balans.

Dit bieden we je

  • Een aantrekkelijk salaris;
  • Een 13e maand en 8% vakantiegeld;
  • Jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband;
  • Scholing via de EP&C Academy;
  • Goede werk-privé balans;
  • Aandacht voor vitaliteit, bijvoorbeeld door stoelmassages, dagelijks verzorgde lunches en flexibele werktijden.

Zo solliciteer je

Ben je enthousiast over deze functie en zie jij jezelf al staan tussen onze medewerkers? Stuur dan jouw cv en motivatie naar jobs@epc.nl t.a.v. Ellen Offenberg. Je kunt haar ook mailen of bellen voor vragen over de sollicitatieprocedure. Ellen is te bereiken op 070-414 54 42. 

Wil je eerst nog meer weten over de functie? Bel dan met Sergeï van Russel op 06-128 002 76. Of stuur een mail: sergei.vanrussel@epc.nl.