Het octrooibureau dat verder kijkt dan de techniek
Terug naar webinars

WORKSHOP OCTROOISTRATEGIE

In verband met de coronacrisis organiseren wij voorlopig geen workshops, maar we zetten onze missie om het Intellectuele Eigendom (IE) in heldere taal uit te leggen voort . Dat doen we door middel van online webinars. Kijk hier welke webinars we aanbieden.

‘Octrooistrategie’; dit klinkt abstract, maar niet na het volgen van deze praktische workshop. 

Een octrooistrategie brengt verschillende keuzes op het gebied van Intellectual Property (IP) in kaart van uw innovatie met betrekking tot de markt, concurrenten, IP-rechten, en organisatiestructuur. Of u nu een flinke of beperkte IP-portefeuille heeft, of juist start met de opbouw daarvan, het hebben van een visie over uw patenten loont altijd.

Jordi Kox heeft een Master Intellectual Property (IP) Law and Management aan de Universiteit van Straatsburg. Hij kan dus als geen ander uitleggen hoe IP gebruikt kan worden voor verschillende producten en in verschillende organisatietypes. Een kleine markt met weinig concurrentie verlangt immers een andere aanpak dan een prijsvechter in een miljoenenindustrie.

Met welke octrooistrategie is uw bedrijf het beste af? 

Voor wie?

 1. Voor directeuren die Intellectuele Eigendomsrechten willen inzetten om hun marktpositie te versterken
 2. Voor R&D-ers die alle mogelijkheden van patenten willen benutten.
 3. Voor ondernemers die hun eigen IP-portefeuille willen kunnen evalueren.

NA DEZE WORKSHOP WEET U

 • Hoe een IP strategie-analyse wordt uitgevoerd
 • Hoe u uw IP strategie-doelen bepaalt
 • Hoe u daar een IP strategie uit vormt
 • Hoe de IP strategie binnen uw business model past
 • Welke invloed dit heeft op uw organisatiestructuur
 • En meer.

Sprekers

Jordi Kox – Dutch & European Patent Attorney and Design Attorney

PRAKTISCHE INFORMATIE

 • Datum: I.v.m. de coronacrisis niet ingepland, kijk hier voor onze webinars
 • Locatie: Nog te bepalen
 • Tijdstip: 13:30 uur tot 17:30 uur
 • Optioneel: Lunch 13:00 uur tot 13:30 uur

KENNISNIVEAU

Bij het volgen van deze bijeenkomst gaan wij er vanuit dat u bekend bent met de basisbegrippen van het Intellectuele Eigendom en de te volgen procedures. Is dit niet het geval? Schrijf u dan in voor onze Workshop Wegwijs in Octrooiland om uw kennis over Intellectueel Eigendomsrechten te vergroten, of meld u aan voor onze Workshop Patent Aanvragen om de procedures omtrent het aanvragen van een octrooi te leren kennen.

DEELNAME IS GRATIS

U investeert een dagdeel van uw tijd. Verder is de workshop gratis, inclusief lunch. Waarom? Wij zijn ervan overtuigd dat u betere keuzes maakt als u meer kennis heeft van de octrooiprocedure. Díe kennis is een meerwaarde voor u, maar ook voor ons.

U kunt zich hier inschrijven. Voor meer informatie kunt u mailen naar workshop@epc.nl of bellen met Linda Sengers-Droog op + 31 70 414 54 96.

Aanmelden workshop

EP&C gaat zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens en privacy.
Lees meer
EP&C gaat zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens en privacy. Daarom e-mailen wij u niet zonder uw toestemming. Dus wilt u meer weten over onze e-books, white papers workshops of webinars? Geef ons dan via onderstaande checkbox toestemming om u op de hoogte te houden.