Webinars

  De coronacrisis heeft onze wereld op zijn kop gezet. Bij EP&C hebben we ons aangepast aan de nieuwe werkelijkheid en zetten onze missie voort om het Intellectuele Eigendom (IE) in heldere taal uit te leggen.

  Op donderdag 11 juni introduceerde we een nieuwe, veilige manier om kennis met u te delen: de EP&C Webinars. Vanuit uw eigen stoel en dus op veilige afstand bespreken we een IE-gerelateerd onderwerp in klare taal. Zo vergroot u uw kennis én stellen we u in staat om nog betere beslissing te nemen.

  Webinars terugkijken

  Het herkennen van (octrooieerbare) uitvindingen - uitgezonden op 8 oktober 2020

  webinar; het herkennen van (octrooieerbare) uitvindingenAls innovatief bedrijf bent u dagelijks bezig om uw product te verbeteren. Vaak gaat dat in kleine stapjes, maar soms maakt u opeens een enorme sprong voorwaarts. Hand in hand met de ontwikkeling van uw product, gaat dat u nadenkt over de bescherming ervan. Niet alleen bij die grote sprong voorwaarts maar ook juist bij die kleine stapjes. Want soms is juist een kleine verbetering hét ei van Columbus.

   

  Intellectueel Eigendom in al zijn vormen - uitgezonden op 9 juli 2020

  intellectueel eigendom in al zijn vormen

  Intellectueel eigendom (IE) is de verzamelnaam voor rechten die uitgewerkte nieuwe ideeën en creatieve concepten beschermen. Zo kunt u voorkomen dat iemand anders uw idee of product zomaar kopieert. Maar wanneer kunt u uw idee beschermen, met welk recht doet u dat en hoe vraagt u zo’n recht aan?