KENNIS DELEN

Wij leggen graag uit. Het octrooirecht is ingewikkelde materie. Maar met het aanbieden van E-Books, brochures, gratis workshops en onze persoonlijke uitleg, zorgen wij ervoor dat u voldoende kennis heeft om de juiste keuzes te maken. Dat uitleggen doen wij op verschillende manier.

Eens in de twee weken plaatsen wij een nieuwe artikel op ons Blog. Een van onze medewerkers beschrijft daar iets wat hem de afgelopen tijd opgevallen is. Dat kan zijn een opvallende situatie in de praktijk of een anekdote die erom vraagt gedeeld te worden. U vindt ons blog hier terug.

Bent u op zoek naar wat meer diepgang? Kijk dan een rond bij onze downloads. In onze E-Book, Brochures, White Papers en Animaties gaan we dieper in op één onderwerp. Zo kunt u zich op eenvoudige wijze verdiepen in een specifiek onderwerp. Al onze downloads vindt u hier in een handig overzicht.

De theorie is prachtig, maar hoe werkt het in de praktijk? In onze case studie lichten we één van onze klanten eruit en laten we zien hoe wij kunnen bijdragen aan uw succes. U vindt al onze case studies per branche hier terug.

Sommige vragen worden ons met enige regelmaat gesteld. We hebben ze daarom voor u op een rijtje gezet. Een makkelijke manier om het antwoord op uw vraag te vinden. U vindt de veelgestelde vragen en antwoorden hier.

Als u echt de diepte in wilt nodigen we u van harte uit om een van onze gratis workshops te volgen. In een middag brengen onze gemachtigden u op de hoogte over de verschillende stappen van het octrooiproces. U vindt onze workshops hier.