Werken bij EP&C

Openstaande vacatures EP&C


 

Jouw toekomst in het octrooivak?

Heb je een universitair diploma in een technische of bèta richting? En overweeg je een carrière in het octrooivak? En beschik je over de 5 eigenschappen van een octrooigemachtigde? Misschien is werken als trainee Patent Attorney dan iets voor jou. Je volgt dan een opleiding tot octrooigemachtigde. Nieuwsgierig waarom het octrooivak Mark Jolink blijft boeien? Klik dan hier.

Voormalig trainee Marjolein vertelt waarom de opleiding niet voor watjes is. Matthijs geeft een kijkje in zijn werkweek toen hij nog trainee was. Formalities Officer Houda is ook enthousiast over haar baan bij EP&C. Lees hier waarom. 

Octrooigemachtigde met ervaring?

EP&C is altijd op zoek naar versterking. Octrooigemachtigden met ervaring nodigen wij van harte uit kennis met ons te maken, ook als er geen vacatures vermeld worden voor jouw expertise.

Spreken de visie en aanpak van EP&C je aan? Stuur je open sollicitatie naar: jobs@epc.nl. Wil je eerst meer weten over EP&C als bedrijf en werkgever? Neem dan telefonisch contact met ons op.

World class WorkPlace 

EP&C draagt het keurmerk 'World-class Workplace'. Dit houdt in dat de medewerkers het werkgeverschap van EP&C bovengemiddeld beoordelen gerelateerd aan wereldwijde benchmark voor goed werkgeverschap. Het label is niet te koop en is uitsluitend gebaseerd op de feedback van medewerkers. Wij zijn hier erg trots op!

Noot: je krijgt dit keurmerk na het uitvoeren van een medewerkerstevredenheidsonderzoek. Het laatste onderzoek dat EP&C heeft laten uitvoeren, dateert van 2020.

WCWP-2020-BW