Daarom is EP&C de beste keuze

1. Meedenken zit in ons bloed

Wij bekijken uw innovatie en ondernemingsplan vanuit een ander perspectief. Met onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van techniek en intellectueel eigendom zien we kansen die u misschien zelf over het hoofd ziet.

2. We helpen u beslissen

Het octrooisysteem vraagt met regelmaat om beslissingen. We laten het niet bij het benoemen van opties. We geven oprecht en onderbouwd advies. Wij zijn pas tevreden als ons werk een substantiële bijdrage levert aan het succes van uw organisatie.

3. We blijven in contact

Ondernemen en innoveren doet u niet in een vacuüm. Uw plannen en uw zakelijke omgeving zijn voortdurend in beweging. Door met elkaar in contact te blijven, zorgen wij ervoor dat uw IP-strategie voor u blijft werken.

4. We leggen uit

Het octrooirecht is ingewikkelde materie. Met het aanbieden van E-books, brochures, gratis workshops en onze persoonlijke uitleg, zorgen wij ervoor dat u voldoende kennis heeft om de juiste keuzes te maken.

5. We staan open voor feedback

We deinzen niet terug voor uw scherpe blik. Dat zijn we intern gewend. Zo dagen we vaak één van onze collega’s uit om ons werk kritisch te beoordelen. Uw advies heeft hiermee de eerste feedback al doorstaan voordat dit ons kantoor verlaat.

6. We spreken uw taal

Bij ons geen moeilijke juridische termen als dat niet nodig is. Wij spreken uw taal en dat betekent dat we zowel technisch als juridisch complexe zaken op een begrijpelijke manier aan u voorleggen.

7. We leveren maatwerk

Onze klanten zijn heel divers. Van start-up tot multinational. Hoe eenvoudig of complex uw vraag ook is, u krijgt altijd een gedegen, volledig en begrijpelijk advies, toegespitst op uw situatie.

8. Kwaliteit staat voorop

In ons vak krijg je maar heel zelden een tweede kans. Daarom zorgen wij ervoor dat de octrooiaanvraag toekomstbestendig en doeltreffend is.

9. Eerlijk over de kosten

Wij zijn eerlijk over de te verwachten kosten. Niet alleen voor het eerste jaar, maar juist ook daarna. Het beschermen van technologische innovaties is een activiteit voor de lange termijn. Door steeds een reëel beeld te schetsen van de kosten komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

10. We hebben van onze passie ons werk gemaakt

EP&C-ers zijn intelligent, deskundig én hebben passie voor het vak. Ons hart gaat sneller kloppen van de combinatie van techniek, ondernemerschap en innovaties. Deze bevlogenheid voelt u wanneer u met ons werkt.