Grafisch element EP&C header
Grafisch element EP&C header ingeklapt
Grafisch element EP&C header ingeklapt

Your Business First

OCTROOIEN | MODELLEN
Marcel-Kortekaas_groot

"Het voelt goed als je iets voor je klanten kunt betekenen"

Marcel heeft anorganische chemie en polymeerchemie gestudeerd in Groningen. In 1987 is hij begonnen als octrooigemachtigde in opleiding bij Shell. Later werd hij hoofd van de IE afdeling van Kraton Polymers. Marcel combineert zijn ervaring als bedrijfsgemachtigde met zakelijk inzicht. Hij is een Certified Licensing Professional en behaalde in Straatsburg het European Patent Litigation Certificate. Daarbij heeft hij als deskundige opgetreden in diverse rechtszaken, o.a. in China en Nederland. Marcel is verantwoordelijk voor EP&C’s contacten in China, Rusland, India en Japan.

Marcel is nieuwsgierig en zoekt mee naar oplossingen. “Het voelt goed als je iets voor je klanten kunt betekenen”

Elk jaar reikt het internationale tijdschrift Managing Intellectual Property (MIP) het ‘IP Stars Handbook’ uit. De publicatie zegt het volgende over Marcel:

2014
“An impressive piece of work the firm brought to a conclusion this year was with KAERI and its patent for tubes used in atomic energy. It had been fighting an opposition started in 2005 by French firm Framatome and was successful in oral proceedings before the EPO Board of Appeal which resulted in the confirmation of the patent.”

Publicaties

Lees de artikelen die Marcel schreef voor ons blog.