CaMPUS WAGENINGEN

Wur-logo-1Elke woensdag is EP&C aanwezig op de campus van de universiteit Wageningen. U vindt ons van 09:00 uur tot 12:00 uur in de partner room van het StartLife gebouw en van 13:00 uur tot 17:00 uur in het StartHub gebouw.

Gemachtigden Mark Jolink en Thomas Remmerswaal geven tijdens deze open inloopspreekuren advies en praktische tips over alles wat met het Intellectuele Eigendom te maken heeft.

STARTLIFE

StartlifeStartLife is Europa's grootste agrifoodtech startup accelerator, mede opgericht door Wageningen University & Research in 2010. Het is haar missie om beginnende ondernemers te helpen om hun bedrijf op te bouwen en te laten groeien met behulp van baanbrekende technologieën die een bijdrage leveren aan een duurzaam voedselsysteem. Daartoe biedt StartLife een breed scala aan diensten, waaronder ondersteuning bij bedrijfsontwikkeling, bedrijfsmentoren uit de topsector, non-equity-financiering en toegang tot een wereldwijde gemeenschap van startups, investeerders, bedrijven en experts.

STARTHUB

StartHub-logoStartHub Wageningen is de startup incubator en opleider voor studenten, PhD's en pas afgestudeerden van Wageningen University & Research. Hun kernfocus is het ontwikkelen van ondernemerscompetenties van studenten en studentondernemers.

Trotse Partner

EP&C is trots op het partnership met StartLife en StartHub. Zij begeleiden technologie-startups met het valideren van hun business, in hun zoektocht naar investeerders en bij het verwezenlijken van hun groeiambities. Octrooibescherming is in deze vroege fase al cruciaal, dus helpen we de jonge ondernemers daarmee.

We hielpen hen de afgelopen jaren met octrooiaanvragen, Freedom To Operate studies en meer. En daar gaan we de komende jaren dus mee door. Veel ondernemers, beginnend én ervaren, zien pas te laat in hoe belangrijk het is om vroeg om de tafel te gaan met een octrooigemachtigde. Terwijl daar verschillende goede redenen voor zijn. Door aanwezig te zijn op de campus Wageningen hopen wij deze startende ondernemers voor deze valkuil te behoeden.

Partner room StartLife StartHub
Bronland 10-D Bronland 10
6708 WH Wageningen 6708 WH Wageningen
Woensdag 09:00 uur - 12:00 uur Woensdag 13:00 uur - 17:00 uur