Grafisch element EP&C header
Grafisch element EP&C header ingeklapt
Grafisch element EP&C header ingeklapt

Your Business First

OCTROOIEN | MODELLEN
Magazine Isabelle WolterinkPartner

"Effectief advies geven vraagt om een juiste analyse."

Isabelle Wolterink werkt graag nauw samen met haar cliënten en collega’s om voor uiteenlopende vraagstukken tot de best mogelijke IP-strategie te komen. Ze beschouwt haar beroep als een voorrecht, omdat ze zich mag verdiepen in en kan bijdragen aan de meest vooruitstrevende technieken. Isabelle is ondernemend, analytisch, vrolijk en meedenkend. “Als gemachtigde is het belangrijk om goed met mensen te kunnen praten. Je moet namelijk altijd de juiste informatie van de juiste mensen krijgen. En als een cliënt een vraag stelt moet je net zolang doorvragen tot je de vraag achter de vraag begrijpt. Want alleen dan kun je een effectief advies geven.”

Isabelle begon haar carrière als octrooigemachtigde bij EP&C in 2003, na het behalen van haar master materiaalkunde in Delft. In de ruim 15 jaar daarna heeft ze veel ervaring opgedaan met zogeheten oral proceedings. Tijdens deze zaken bij het Europees octrooibureau vertegenwoordigt ze haar cliënten in oppositieprocedures tegen verleende octrooien.

Daarnaast is Isabelle bestuurslid van de Orde van Octrooigemachtigden. In deze hoedanigheid vertegenwoordigt zij de beroepsgroep op diverse vlakken, onder meer in overleg met de overheid en buitenlandse beroepsverenigingen. Hierdoor is zij in de positie om haar passie voor het beroep van octrooigemachtigde uit te dragen.

Publicaties

Lees de artikelen die Isabelle schreef voor ons blog.

2020 - Waarde octrooien niet herkend bij faillissement - BNR Radio | Augustus
2020 - Monopoliebesef ontbreekt bij octrooien - Metaalnieuws Jaargang 20 | maart