Grafisch element EP&C header
Grafisch element EP&C header ingeklapt
Grafisch element EP&C header ingeklapt

Your Business First

OCTROOIEN | MODELLEN

Blog | Isabelle Wolterink benoemd als full equity partner bij EP&C

2023-12 EP&C bericht Isabelle partner_2_Kolom_356x301Bij EP&C beginnen we het jaar extra feestelijk. Per 1 januari is namelijk Isabelle Wolterink benoemd als full equity partner bij EP&C. Isabelle werkt sinds 2003 bij EP&C als octrooigemachtigde. Sinds 2019 is ze associate partner. Door haar bestuurstaken bij de Orde van Octrooigemachtigden is ze een boegbeeld van de beroepsgroep.

Isabelle is blij met deze volgende stap in haar carrière bij EP&C. “Het is een eer om gevraagd te worden. Ik denk graag mee over het bedrijf. Dat deed ik al eerder bij de OR, en ook in mijn rol als partner zal ik dat weer doen.” En dit is onder andere ook wat Isabelle bij haar cliënten doet. Ze vertelt: “Ik doe voor een aantal klanten portfoliomanagement. Door mijn ervaring heb ik een regierol gekregen. Daar ben ik heel trots op.”

Logische volgende stap

De benoeming van Isabelle is een verrijking voor onze organisatie. Ze is een deskundig en ervaren gemachtigde. Zowel door haar collega’s als cliënten wordt zij gewaardeerd om haar interesse in mensen. Menno Ong, CEO van EP&C, vertelt: “Haar partnerschap is een logische ontwikkeling. Ze is heel goed in haar vak en ze heeft een enorme technische deskundigheid. Voor veel mensen is ze een vraagbaak bij complexe onderdelen van het werk. Ook op menselijk vlak vind ik haar een prettige collega met een warme belangstelling voor haar medemensen. Ze kijkt naar wat voor een ander belangrijk is en ze zal nooit vanuit eigenbelang handelen.”

Verantwoordelijkheid voor de beroepsgroep

Ook Johan Volmer, voorzitter van de partnergroep van EP&C, is blij met haar benoeming. “Het is mooi om te zien dat EP&C groeit en dat we Isabelle deze volgende stap kunnen bieden. Ze verdient dat. Isabelle heeft een grote passie voor het vak en ze heeft een sterke visie op ontwikkelingen in onze branche. Ze ziet daarin kansen voor onze organisatie en voor cliënten. Daarnaast willen we bij EP&C onze verantwoordelijkheid nemen voor de beroepsgroep. De rol van Isabelle bij de Orde van Octrooigemachtigden past daar goed bij.”

Onderwerpen: OCTROOI, ALGEMEEN, INTELLECTUEEL EIGENDOM