Ervaren Europese en/of Nederlands Octrooigemachtigde Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek & Fysica (Sittard)

Locatie sittard

Voor de versterking van ons team zijn wij op zoek naar een ervaren octrooigemachtigde. Ben jij als octrooigemachtigde (bij voorkeur beëdigd) op zoek naar een uitdagende werkomgeving? Wil jij graag meewerken aan het uitbouwen van ons bedrijf? Dan gaat EP&C graag met jou in gesprek.

Over ons

Op de plek waar innovatie recht ontmoet, daar vindt magie plaats. EP&C Patent Attorneys is die plek. Wij zijn het octrooibureau dat verder kijkt dan de techniek. Wij helpen innovatieve ondernemers met het beheer van hun intellectueel eigendom. Dat bestaat niet alleen uit een octrooiaanvraag of modelbescherming, maar ook uit het bewaken van rechten, het afhandelen van beschuldigingen van inbreuk en het meedenken over innovaties. 

Met ruim negentig medewerkers en 5 vestigingen in de Benelux is EP&C een toonaangevende, moderne organisatie. EP&C heeft een gezellige en informele cultuur. Er wordt met elkaar geluncht, gelachen en ook hard gewerkt. Hierbij hechten we belang aan een goede balans tussen werk en privé. Bij EP&C kijken we naar elkaar om en is er oog voor jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Onze werkwijze

Ons team heeft een persoonlijke benadering en grote betrokkenheid bij de klanten, een professionele verantwoordelijkheid waarbij we zowel klant- als bedrijfsbelang hoog in het vaandel hebben staan. Passen octrooien in de bedrijfsstrategie en levert het de klant voordeel op? Dit zijn enkele factoren waarmee onze bedrijfscultuur zich onderscheidt. We geloven in een gezonde balans tussen werk en privé, die zich vertaalt in flexibele werkuren.

Wat verwachten wij van jou als kandidaat?

  • Capabel om een octrooi op te stellen en de vervolgprocedure af te handelen volgens de regels van het EPO/OCNL;
  • Goede taalvaardigheden en communicatieve skills, in Engels en Nederlands, zowel mondeling als op papier;
  • Een proactieve en zakelijke werkhouding;
  • Bekwaam op gebied van werktuigbouwkunde, elektrotechniek en fysica, interesse in wetenschap en technologie en nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen;
  • In staat om met externe partijen te werken;
  • Een toegewijde teamspeler die graag deel wil uitmaken van ons ondernemende IP team.

EP&C biedt een uitdagende en belonende werkomgeving, met doorgroei mogelijkheden. Het is mogelijk om deels vanuit thuis en deels vanaf ons kantoor in Sittard te werken.

Geïnteresseerd?

Stuur een brief met je CV en motivatie naar: anneke.ouwerkerk@epc.nl.