(Trainee) Formalities Officer

Met tachtig medewerkers en vier vestigingen in de Benelux is EP&C een toonaangevend hedendaags octrooibureau met een rijke historie van inmiddels 80 jaar. We adviseren innovatieve ondernemingen op het economisch vitale gebied van Intellectuele Eigendomsrecht.   

Bij EP&C werken we in teams. Zo kun je van elkaar leren, elkaar motiveren, klankborden en bijspringen als dat nodig is. Je draagt verantwoordelijkheid, maar je staat er niet alleen voor. Per groep van ongeveer vijf Patent Attorneys (octrooigemachtigden) is een vast team van Formalities Officers gekoppeld. 

Als Formalities Officer begeleid je het administratief gedeelte van de octrooiprocedures in binnen- en buitenland. Je hebt hierbij contact met klanten en leveranciers over de hele wereld.

Deze functie past bij jou als je proactief bent en graag de handen uit de mouwen steekt. Je pakt dingen snel op en werkt nauwkeurig en gestructureerd. Je bent goed in prioriteiten stellen en je denkt graag mee. Flexibiliteit en zelfstandigheid is een vereiste. 

Wie zoeken we?

  • Je beschikt over een HAVO/VWO achtergrond, of een afgeronde MBO-opleiding bij voorkeur secretarieel-administratief
  • Je beheerst de Engelse en Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Je hebt aantoonbare affiniteit met juridische procedures
  • Je bent gecertificeerd Formalities Officer of bereid om de opleiding hiertoe te volgen

Wat bieden we?

Wij bieden je een goed salaris en een 13e maand met prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Het betreft een functie voor 30 - 37,5 uur per week. Je wordt ingewerkt door enthousiaste collega’s in een informele werkomgeving. We hebben een open cultuur met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief. Verder bestaat de mogelijkheid om gezamenlijk te lunchen in de kantine, staat er op iedere etage gratis fruit en zijn er wekelijks stoelmassages.

Collega Houda vertelt in haar blog hoe haar werkweek als Formalities Officer eruit ziet. 

 

Beeld vacature

Sollicitatieprocedure

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf al staan tussen onze medewerkers? Stuur dan jouw CV inclusief je motivatie naar jobs@epc.nl t.a.v. Ellen Offenberg. Voor vragen kun je Ellen bereiken op telefoonnummer 070 - 414 54 42.