Grafisch element EP&C header
Grafisch element EP&C header ingeklapt
Grafisch element EP&C header ingeklapt

Your Business First

OCTROOIEN | MODELLEN
Portretten Thomas Verduyn NL 2023_01

“Klanten helpen om zonder zorgen verder te gaan met innoveren spreekt me aan.” 

Bijna gelijk na zijn studie Lucht- en ruimtevaarttechniek in Delft kwam Thomas Verduyn in januari 2023 bij EP&C werken als octrooigemachtigde. “Ik zag de vacature en vond het gelijk interessant, omdat ik een hele brede interesse heb en ik het erg leuk vind om uit te zoeken hoe dingen werken. Wat ik mooi vind aan dit werk is de afwisseling in onderwerpen. Windmolens, machines, olieboorschepen, maar ook veel kleinere dingen. Je kunt het zo gek niet bedenken of er zit een patent op kom ik nu achter.” 

In zijn werk vindt Thomas het belangrijk om zichzelf uit te dagen. “Ik ben best fanatiek. Met sporten, maar ook in mijn werk en studie. Ik doe dingen met veel focus en aandacht. Voor nu ligt de uitdaging bij het leren van de juridische taal. Hoe je een innovatie beschrijft luistert namelijk heel nauw.”    
Richting klanten wil Thomas vooral duidelijk zijn en hen ontlasten. “Klanten helpen om zonder zorgen verder te gaan met innoveren spreekt me aan. Ik help hen graag aan die zekerheid. Richting klanten ben ik transparant in mijn communicatie. Als ik denk dat iets niet verstandig is, dan zeg ik dat. Duidelijke communicatie komt de samenwerking alleen maar ten goede.”