Grafisch element EP&C header
Grafisch element EP&C header ingeklapt
Grafisch element EP&C header ingeklapt

Your Business First

OCTROOIEN | MODELLEN

Isabelle Wolterink nieuwe voorzitter Orde van Octrooigemachtigden

Isabelle Wolterink 667x500Isabelle Wolterink is op 11 april door de leden van de Orde van Octrooigemachtigden gekozen als nieuwe voorzitter. Dit is de beroepsorganisatie van alle Nederlandse octrooigemachtigden. 

Isabelle neemt de voorzittershamer over van scheidend voorzitter Tiem Reijns. Hij heeft alle vertrouwen in zijn opvolgster: “Isabelle is ijzersterk in haar vak, formuleert helder en is uitstekend in haar communicatie. Ik weet zeker dat zij de Orde weer een stap verder brengt.” Isabelle complimenteert Tiem voor de manier waarop hij invulling gaf aan het voorzitterschap. “Tiem is een bijzonder mens en een geweldige voorzitter. De Orde en ik gaan hem missen, zeker omdat hij met zijn humor altijd de juiste snaar raakte.” 

Visie op de Orde van Octrooigemachtigden

Isabelle heeft duidelijk voor ogen waarop ze zich wil richten met de Orde. “De kracht van de Orde zijn de vele inspanningen van de leden en de goede sfeer waarin dat gebeurt. Juist die sfeer en saamhorigheid wil ik beschermen en uitbouwen. Het zorgt er namelijk voor dat wij een meer dan serieuze gesprekspartner zijn voor onze zakelijke partners, zoals het OCNL en het EPO.”

Isabelle Wolterink

Isabelle werkt sinds 2003 bij EP&C Patent Attorneys als Nederlands en Europees octrooigemachtigde. Ze staat klanten bij in alle facetten van het intellectuele eigendomsrecht. Verder is Isabelle sinds 2019 associate partner bij EP&C en is ze hier vanaf begin 2024 full equity partner. Tenslotte vervult zij sinds 2020 een bestuursfunctie bij de Orde van Octrooigemachtigden.

Onderwerpen: OCTROOIGEMACHTIGDE, OCTROOI, ALGEMEEN