Grafisch element EP&C header
Grafisch element EP&C header ingeklapt
Grafisch element EP&C header ingeklapt

Your Business First

OCTROOIEN | MODELLEN
Matthijs van der Linden_groot_2021-NL

"Ik zet graag een stap extra voor ondernemers, mensen met een passie"

Matthijs van der Linden studeerde Werktuigbouwkunde en Offshore & Dredging Engineering aan de Technische Universiteit Delft. Na zijn studie is hij in 2016 bij EP&C aan de slag gegaan als octrooigemachtigde in opleiding; hij werd in 2021 beëdigd als Nederlands & Europees Octrooigemachtigde.

Zowel in zijn studie als in zijn werk zoekt Matthijs uitdaging op. “Om het best mogelijke resultaat te kunnen behalen bewandel ik nooit de weg van de minste weerstand. Techniek op zich biedt al volop uitdagingen. De octrooiwereld biedt daarnaast nog veel meer ontwikkelingsmogelijkheden. In dit werk zijn bijvoorbeeld ook juridische expertise en adviesvaardigheden van groot belang. De breedte van het vak motiveert mij om alle aspecten ervan verder te ontwikkelen.”

Matthijs is ondernemend, sociaal, nieuwsgierig en vasthoudend. “Daarnaast ben ik gevoelig voor passie, dat enthousiasmeert mij om een stap extra te zetten. Innoverende ondernemers zijn doorgaans gepassioneerde mensen. Het klantencontact vind ik dan ook waardevol. Dat biedt gelegenheid om met bevlogen mensen samen te werken en met een passend advies bij te dragen aan hun succes.”

Publicaties

Lees de artikelen die Matthijs schreef voor ons blog.