Grafisch element EP&C header
Grafisch element EP&C header ingeklapt
Grafisch element EP&C header ingeklapt

Your Business First

OCTROOIEN | MODELLEN

Blog | 80 jaar EP&C vieren we in kleur | Octrooibureau EP&C

80 jaar EP&C vieren we in kleurEindelijk is het zover: 2019. Het wordt een bijzonder jaar voor EP&C, want we vieren ons 80-jarig jubileum. De oprichting van Exterpatent legde in 1939 de basis voor ons bedrijf, dat na een fusering in 1995 bekendstaat als EP&C. Om die 80 mooie jaren goed te vieren, presenteren wij daarom met trots onze nieuwe huisstijl. We hebben een nieuw logo, een nieuwe website en dus een goed begin van dit nieuwe jubileumjaar.

Overzichtelijke website en fris logo

Al 80 jaar kijken we samen met de meest uiteenlopende ondernemers, technici en bedrijven naar de toekomst. Wat doet een markt? Hoe kunnen we innoveren? Hoe zorgen we voor een sterke positie ten opzichte van de concurrentie? Natuurlijk is het dan ook goed om kritisch te blijven kijken naar jezelf. We zijn trots en blij op de mooie geschiedenis van EP&C, maar we willen dat nog lang blijven. Vandaar een nieuwe, overzichtelijke website en een fris logo.

Een logo vol kleuren, zoals ook ons portfolio breed uiteenloopt. Van chemie tot elektrotechniek, van verpakkingen tot tuinbouw, onze klanten en experts zitten overal. Samen vormen we een natuurlijk, sterk en geslepen team. We zorgen dat uw briljante vondsten op de best mogelijke manier beschermd zijn en dat laten we graag zien. Met ons logo, maar dus ook met een nieuwe site. Daar krijgt u nog sneller en makkelijker inzicht in onze diensten. We delen er nieuws, maar ook onze waarden. U vindt er onze medewerkers, maar ook e-books, blogs en andere informatie, die uitlegt hoe een goede octrooistrategie werkt.

Zo werken we helder, betrokken en met veel goede moed aan de kleurrijke toekomst van EP&C.

Onderwerpen: ALGEMEEN