Grafisch element EP&C header
Grafisch element EP&C header ingeklapt
Grafisch element EP&C header ingeklapt

Your Business First

OCTROOIEN | MODELLEN

Isabelle Wolterink & Jordi Kox benoemd tot Associate Partner | EP&C

De Grave & Kox benoemd tot Associate PartnerIsabelle de Grave-Wolterink en Jordi Kox zijn per 1 januari 2019 benoemd tot Associate Partner bij EP&C. Met deze benoeming verbindt EP&C hun ervaring en visie nog sterker aan de organisatie.

Isabelle Wolterink, MSc is vanaf 2003 werkzaam bij octrooibureau EP&C in Rijswijk. Haar expertise ligt vooral op het vlak van machinebouw, coatings, verpakkingen, boortechnologie, maritieme techniek en meer. Isabelle: “Ik heb altijd mijn best gedaan om met iedereen goed contact te hebben, goed te luisteren naar problemen en mee te denken over oplossingen. Ik voel me betrokken bij het bedrijf en vind het daarom fijn dat ik als Associate Partner mijn steentje bij kan dragen.”

Jordi Kox, MSc, LLM  startte in 2006 als octrooigemachtigde bij EP&C. Hij werkt met klanten gespecialiseerd in werktuigbouwkunde, onder meer olie- en gastechnologie, machinebouw, productiesystemen, transport- en opslagsystemen, medische apparatuur en tuinbouwtechnologie. 
Daarnaast is hij actief met opposities bij het Europees Octrooibureau (EOB) en treedt hij vaak op als onafhankelijk expert bij bewijsbeslagen, geïnstrueerd door de Nederlandse rechtbank. Zo gedreven als hij die verschillende projecten aangaat, zo enthousiast is hij over de toekomst: Jordi: “Ik kijk ernaar uit om het succes van EP&C nog verder uit te bouwen.”

Onderwerpen: ALGEMEEN