Grafisch element EP&C header
Grafisch element EP&C header ingeklapt
Grafisch element EP&C header ingeklapt

Your Business First

OCTROOIEN | MODELLEN

Blog | EP&C opent nieuw kantoor in Utrecht | Octrooibureau EP&C

Verhuizing UtrechtOns kantoor in Utrecht is te klein geworden en dat vinden we goed nieuws. Het komt namelijk door de grote groei die EP&C doormaakt op het gebied van Chemie en Life Sciences en door het recent samengaan met IPecunia. Op 21 juni laten we daarom het oude kantoor achter ons en openen we de deuren van onze nieuwe vestiging op de Euclideslaan 53 in Utrecht.

Realiseren groei

We zijn enorm blij met deze ontwikkeling. De verhuizing van onze vestiging in Utrecht en de recente verhuizing van ons hoofdkantoor in Rijswijk zijn het gevolg van de groei die we als EP&C realiseren. Steeds meer innovatieve bedrijven weten de weg naar de experts van EP&C te vinden bij het creëren van waarde uit hun intellectuele eigendom.

Het nieuwe pand in Utrecht is een inspirerende en moderne omgeving. De Chemie en Life Sciences specialisten van EP&C kunnen in deze vestiging hun cliënten nóg beter van dienst zijn.

Mijlpaal

De verhuizing is een mijlpaal waar we enorm trots op zijn. Dat steeds meer cliënten in de Chemie en Life Sciences hun weg naar EP&C vinden, komt door onze directe betrokkenheid, hands-on benadering en no-nonsense mentaliteit. Dit nieuwe kantoor symboliseert onze groei en biedt ons betere werkplekken. Zo kunnen we onze service naar een nog hoger niveau tillen.

We kijken ernaar uit om u te verwelkomen op ons nieuwe kantoor!

Onderwerpen: LIFE SCIENCES, OCTROOI, ALGEMEEN, CHEMIE, PATENT, INNOVATIE, INTELLECTUEEL EIGENDOM