Grafisch element EP&C header
Grafisch element EP&C header ingeklapt
Grafisch element EP&C header ingeklapt

Your Business First

OCTROOIEN | MODELLEN

Nieuws | Verhuis­bericht Rijswijk 2023 | Octrooibureau EP&C

Verhuizing RijswijkDe dozen zijn inmiddels uitgepakt en iedereen is inmiddels gesetteld. Op 17 april 2023 heeft EP&C Patent Attorneys de deuren van onze nieuwe locatie in Rijswijk geopend. We zijn blij met de verhuizing naar een modern en fris gebouw, The Lobby, waar we een prachtige plek krijgen. Helemaal voor ons op maat gemaakt.

We blijven dichtbij

Afbeelding2De verhuiswagens hoeven niet ver te rijden, want The Lobby is slechts een paar honderd meter verwijderd van ons oude kantoor. De nieuwe locatie heeft veel voordelen.

Het nieuwe kantoor is erop ingericht dat de collega’s makkelijker bij elkaar binnenlopen, kennis delen en informeel met elkaar overleggen. Bovendien biedt het alle gelegenheid om cliënten en samenwerkingspartners op een plezierige manier te ontvangen. Optimale omstandigheden voor onze dienstverlening met een nog betere service als gevolg.

Feestelijke opening

Bij een feestelijke verandering hoort een feestelijke opening. Als we helemaal onze draai gevonden hebben in het nieuwe pand dan vieren we de verhuizing met een borrel. Meer informatie hierover ontvangt u nog.

 

Onderwerpen: OCTROOI, ALGEMEEN, PATENT, INNOVATIE