Grafisch element EP&C header
Grafisch element EP&C header ingeklapt
Grafisch element EP&C header ingeklapt

Your Business First

OCTROOIEN | MODELLEN

Ergernis over losse veters definitief voorbij

Ergernis_over_losse_veters_definitief_voorbij.jpgEen eenvoudig plastic kliksysteem maakt definitief een einde aan veters die losraken tijdens het lopen of rennen. ClickTight is een Nederlandse vinding die in samenwerking met onderzoeksinstituut TNO is ontwikkeld.

Om losrakende veters tijdens het lopen te voorkomen leggen runners vaak een dubbele knoop. Maar zelfs dan kunnen veters na enige tijd losraken. Of de dubbele knoop is zo stevig gelegd, dat die nauwelijks meer los te krijgen is als de schoenen weer uit mogen.

Vrolijke kleurtjes

Met een simpele klik houdt ClickTight de veters voortaan stevig bijeen en zijn ze ook weer los te klikken. De vinding kenmerkt zich door eenvoud, maar is bewezen effectief. De reguliere uitvoering ervan is in zwart of wit, maar ClickTight is ook in allerlei vrolijke kleurtjes verkrijgbaar. Ook is het mogelijk het bindsysteem van een plaatje of logo te voorzien. De bedenker van ClickTight heeft het benodigde startkapitaal via Kickstarter opgehaald en het apparaatje is nu te bestellen!

Onderwerpen: OCTROOI