Grafisch element EP&C header
Grafisch element EP&C header ingeklapt
Grafisch element EP&C header ingeklapt

Your Business First

OCTROOIEN | MODELLEN

Wasmachine als multitasker via app

Wasmachine_als_multitasker_via_app.jpg

Steeds meer apparaten zijn via internet te bedienen. Zo ook de revolutionaire wasmachine van LG die het probleem van almaar opstapelend wasgoed oplost. Deze TWIN wash-system kan twee verschillende ladingen wasgoed, die verschillende programma’s met verschillende temperaturen vergen, tegelijk wassen.

De nieuwe machine bestaat uit een reguliere voorlader met daaronder een miniwasmachine voor delicater wasgoed. Daarmee zorgt de duowasmachine voor tijdwinst, omdat beide machines tegelijk kunnen draaien. Met een nieuw turbosysteem is de was sneller klaar dan tot nu toe gebruikelijk was. Dit systeem spuit wasmiddel direct op de kleding terwijl hoge druk zorgt voor sneller en effectiever spoelen.

Smartphone of tablet

De duowasmachnine heeft een verbinding met internet. Gebruikers kunnen via een app op smartphone of tablet de machine aanzetten en de status van de wasprogramma’s bijhouden. De app stuurt een melding als de was gedaan is. Via EP&C is het octrooi in Nederland geregistreerd. Wanneer de machine op de markt is en voor welke prijs, is nog onbekend. 

Onderwerpen: OCTROOI, ELEKTROTECHNIEK, INNOVATIE